Snurrig

tankenarfri.jpg

Nu går det runt i huvudet. Jag har precis pratat med vår hussäljare. Begräsningar i form av vad som kan levereras kommer fram och millimetrar på ritningarna gör att vissa lösningar inte fungerar. En pardörr i entrén kan jag vinka adjöss till, liksom fönster med en glasdelande post som jag hade tittat på. Min smarta lösning med glasverandan finns det tydligen reservationer kring. Siffrorna tickar på. Maken upprepar sitt manra såklart. Det blir bra. Och det blir det säkerligen! Just nu är jag dock alldeles snurrig av garderobsdörrar, toalettstolar och dörrtrycken. Jag glömmer bort att mycket faktiskt redan är klart. Jag har en tendens att snarare fokusera på det som är kvar att bestämma sig om, än det som ligger fast. Till nästa måndag är tanken fri. Sedan skall det fattas beslut. Och sedan kan vi fira jul :-)!

Bild från Odd Mollys sommarkollektion som nu finns att förhandsbeställa hos DesignSverige. Jag skulle inte se klok ut i den där huvudbonaden och den där korta tunikan, men det är ändå något som lockar med bilden. Kanske är det luftmadrassen? I sommar kommer jag dock förmodligen att ligga på stranden och noja över kakelplattor och eldragningar istället…

8 comments

  1. Nilla: Du har nog rätt – ljuset! Det saknar jag. Tack!Helena: Ja, jag tycker mycket om bilden. Tunikan skulle jag kanske kunna ha med något till, men icke den där huvudbonaden som sagt ;-)Maria: Så snällt! Jag skall titta sedan. Stort tack! Ha en fin kväll du också.Tina: Haha! Tro det eller ej – mitt i all ångest är det även väldigt roligt 🙂 Kul med era byggplaner. Lycka till! Kram

  2. Spännande med husbygget! Jag förstår att det måste kännas frustrerande när idéerna inte går att genomföra och tycker att din makes mantra verkar bra att ha. Härlig bild – om du inte gillar huvudbonaden och den korta tunikan är jag säker på att det är ljuset och värmen som gör att du känner dig lockad.

  3. I had a dream to begin my own company, however I didn’t earn enough amount of cash to do it. Thank heaven my close dude told to use the home loans. Hence I received the sba loan and realized my old dream.

Leave a Reply

Your email address will not be published.