Måndag

mondaysweets-copy.jpg

Det är måndag igen. Om två veckor är det julafton. Tiden rusar fram. Förra veckan låg jag i en, på sitt sätt, tämligen behaglig sjukkokong. Mannen hemförde tonfiskbagetter – likadana som jag hade hang-up på när Anna låg i magen – och köpte hem magasin. Mannen hämtade de leriga barnen som kom hem och lade sig hos mig i soffan efter förskolan. Nu återstår bara en eländig hosta som håller mig vaken på nätterna och fickan full med utklippta leksaksbilder och stela spindelmannenvantar i eftermiddag. Och om man bortser från hostan, är inte det helt fel det heller!

Maken ringde precis och har bokat tid för slutbeställning av huset till nästa måndag. Jösses! Jag tycker att det är massor kvar att klura kring, men det är kanske den där piskan som behövs för att verkligen komma till skott. Så mitt bland all jul, lär det bli en hel del hus i veckan som kommer. Häng med! Här skall shoppas hus!

Fat från Koziol och Designdelicatessen

signature

4 comments

  1. Nettan: Ja, vi skall köpa julklappar – också 🙂 Fördelen med att beställa innan jul är att vi kanske, kanske får inflyttning innan nästa jul! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *