Vardagsdesign

tandborstarisa.jpg

Detta tycker jag om. Bra design på enkla vardagsföremål som vi alla har och behöver, men som för den sakens skull kan få ett tilltalande yttre. Duktiga Isabelle Norman Sällströms motiv pryder nu Apotekets barntandborstar. I natt kommer småtomtarna att leverera borstar till två kalendrar nära mig. Tandtrollen kommer att få sig en rejäl match!

Det är för övrigt mycket roligt att leka tomtenissor som Helena och gör med vår kalender. Stort tack för alla glada tillrop i mejl. Än återstår det ett antal luckor med fina vinster i. Fortsätt att tävla!

Tandborstarna finns hos TePe och de små krokodilerna kommer från motivet Krokodilramsan från Isa Form.

3 comments

  1. Jessika: Ja, det är nästan så att man överväger att köpa ett gäng och spara :-)Helena: Här har vi också en fyraåring som brottas vid tandborstning. En Spindelmannen-borste funkar vissa dagar, andra dagar är det bara kamp 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.