Monikas mat

monikaahlbergjulmat-copy.jpg

Här gäller det att omedelbart försättas i julstämning, efter att ha levt i ett husvaccum den senaste tiden. Rundan på den stora leksaksaffären är avklarad – och nej, det blev inget lila sminkbord. I kväll tittar jag på Monikas mat som går på TV 4 denna vecka. Monika Ahlberg är något av en favorit när det gäller inspirerande kokböcker. Jag ser fram emot lite feelgood i soffan när det bland annat vankas Saffranspäron. I kväll blir det bara television och inte husritningar. En viss julefrid har infunnit sig.

Bilder från TV 4.

signature

7 comments

  1. Förutom att en julpub med jobbet upptog kvällen är 1930 aaalldeles för tidigt för att kunna sätta sig vid TVn, varför kan inga matprogram börja kl 21, och INTE krocka med Greys 😉 //hojtade Minks lite ego eftersom hon oxå vill se matprogram ibland!

  2. Besviken jag!! Jag som inte är döförtjust i varken Lila eller Nigella tyckte att de programmen var bättre än Monikas! Jag är också lite smågalen i hennes kokböcker sen tidigare men detta var trist – löööövade kaklet däremot *ler*Grattis till husbeställningen!!

  3. Nämen… missade jag det programmet?N’åväl, det var julfest på skolan med familjens ettagluttare och det var kul det med!:-)/B

  4. Det er et kjempefint program, bare så synd at det er så altfor kort, 30 minutter minus en jättelåååång og onyttig reklampaus(gjesp!)… mer Monika, mindre reklam tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *