Juletider

Jo, julen närmar sig, men vi får nog satsa på nästa år istället. Jag är heldäckad i magsjukan. Nyss kom Anna hem från avslutningen i kyrkan. Den lilla stackaren hade kräkts i kyrkbänken. Det är illa nu, men det kommer bättre dagar. Ta hand om er i juletider!

29 comments

  1. Stackare… Men du, det är ju några dagar kvar till julafton. Tror du inte att du är på benen igen tills dess? *hoppas*Krya på dig-kramar.

  2. Jag gissade att du hade blivit smittad eftersom det inte hade kommit några inlägg! Hoppas hoppas att ni piggnar på er snabbt! Själv är jag lite nervös. magsjukan finns både på Hannas dagis och Eriks skola… Vi åker nämligen till Umeå på fredag morgon. Magsjuka på ett nattåg ser jag inte fram emot, inte heller att smitta ner hela tjocka släkten med magsjuka. (Det gjorde vi 2002 fast då hade vi bara en toalett hemma hos svärmor dessutom…)mina varmaste kramar till dig!!!/sonja

  3. Nej fy vad trist! och magsjuka som är så hemskt! Hoppas ni snart är friska, men det brukar ju hålla i sig några dagar. Kram på er.

  4. Åh kära nån… Jag känner verkligen med er familj. Hoppas, hoppas, hoppas att Ni blir friska till jul så Ni får njuta lite julefrid. Varma krya på Er hälsningar från mig!

  5. Oj, vad tråkigt! Jag vill verkligen skicka er mina varmaste krya-på-er-önskningar och en önskan om en God Jul, trots allt!Kram!

  6. Krya på er! Jag däckade i det på juldagen förra året och i år klarade vi av det i helgen så nu ska vi förhoppningsvis vara friska över jul i år. Det är verkligen det uschligaste som finns och jag har stor medkänsla för er. Hoppas verkligen ni piggar på er till julafton så får ni ge lite avkall på de sista förberedelserna. Även om det är en seg kräksjuka så brukar den vara över på tre dagar.Stora varma krya-på-er-kramar från Mamma P

  7. Hu, alla mammors stora fasa, att däcka i magsjuka veckan innan jul. I år är min hypokondri så stor att jag handlat alla julklappar i god tid för att undvika trängsel med garanterad smitta. VI satsar på egehändig förkylning istället, just nu två familjemedlemmar på hostmedicin och en på penicillin. Hellre öroninflammation än kräksjuka. LIDER MED DEJ!Stort tack för kalendervinsten, ett otroligt roligt paket från Bluebox kom igår! Krya på dej, och vid det här laget, antagligen också resten av familjen!

  8. Hav hopp! Jag däckade också i tisdags men nu mår jag bra igen. Vi har dock en i familjen som inte haft det ännu så … *håller tummarna* Krya på er!

  9. Stackars er! Hoppas ni blitt friska till den 24:e!Här är det inte så muntert!Elsa kräktes i natt 2 gg men repade sig fort. Mannen ligger med magknip och har sprungit på toa 5 ggr den senaste timmen. Emil hade något igår utan direkta symptom utöver magont och aptitlöset. Undra hur detta ska sluta.Tomten får nog vänta några dagar 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published.