24 december

God JulNu har det blivit dags för oss på En mammas dag att önska Er en riktigt God Jul. Vi hoppas att Ni får några fina dagar tillsammans med familj och vänner. Vi ser fram emot att fortsätta mot det nya året, när vi nu svidar om till ett glammigare nyårsfodral för ljusare tider. Våra paket ger vi till Er – alla våra kära läsare. Det är Ni som gör utvecklingen av En mammas dag så rolig och så inspirerande. Med hopp om många goda stunder framöver! Från oss till Er – En riktigt God Jul!Vi vill också tacka för det stora gensvar som vår julkalender har fått. Det har varit ett sant nöje att vara tomtenissor. Stort tack till medverkande företag!

6 comments

  1. God Jul, hoppas ni mår bättre nu. Julkalendern har varit toppen (inte minst för att jag vann, tack igen!), massor av roliga butiker att upptäcka/återupptäcka!Kram på er – sista julen i lägenhet! Nästa år tindrar ni kring granen på glasverandan!

Leave a Reply

Your email address will not be published.