Vårkläder

vartrender-copy.jpg

När vi precis har svalt den sista julmaten börjar postorderfirmorna att fylla upp sitt lager av vårkläder. I januariutgåvan av brittiska Vogue – förövrigt ett mycket inspirerande nummer – syns såväl La dolce vita med 50-tals attityd och pinupvibbar som glammigt 70-tal. Samtidigt dröjer sig 90-talets minimalistiska powerdressing kvar. Kort sagt – det finns något för de flesta.

La Dolce vita: Johanna Klasson är en av Ellos gäsdesigner för säsongen med sin kollektion Riviera Summers. På med det röda läppstiftet och puffa upp behagen!70-ties Glam: Tunika och vida jeans från H&M.Minimalism, sportigt och powerdressing: Outfit från H&M. Det är tight, få detaljer, funktionsmaterial, axelvaddarna är på plats i kavajerna och skorna har höga klackar. Power!Batik och etnomönster: Linne i graderade färger från La Redoutes kommande vårkollektion och scarf från H&M. Detta är möjligen den trend som jag har svårast för. Man skall aldrig säga aldrig av erfarenhet, men här undrar jag…

Update: Skynda fynda hos Unik Design. Jag har precis klickat hem en necessär och en sminkväska med klassisk Paulakukka.

5 comments

  1. God fortsättning 🙂 Skönt att ni mår bättre!Vårkläder ja, känner som du; batik blir det nog inte, men jag gillar de andra stilarna med undantag för de utsvängda jeansen. Var och shoppade idag (och igår-stort misstag-med tanke på folkmängden) och det blev det gamla vanliga, svart polo svarta byxor, svart blus med blommor på !!!! Jag behöver sannerligen tips på vårkläder…..

  2. Helena: Tack! Och tack för ditt mejl! Det skänkte glädje i sjukträsket 🙂 Svart är alltid gångbart och basplagg är perfekta att fynda. Själv har jag inte varit i närheten av en affär på ett tag – kanske lika bra det 😉 Batik nja, men många tips på vårkläder kommer det att bli nu när nyheterna strömmar in. Då kommer även inspirationen! Kram

  3. Stämningsfullt: Haha! Ja du, det är väl bara att börja traska på i spåret – det är ett tag fram till våren ;-)Birgitta: Det kommer mera – som det brukar heta 🙂 Ha en fin helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.