New Year

nyarsoutfit-copy.jpg

Efter att ha försäkrat mig om att det är same, same när det gäller nyårsafton – det vill säga min allra bästa vän Marie kommer hit och lagar maten – känns allt finemang. Det är sann lyx på hög nivå. Året har sannerligen fått ett sjukt avslut i december, men nu laddar jag om för det bästa året någonsin – såklart. Inga löften som vanligt, men med vetskapen om att mycket väntar runt hörnet.

Min nyårsklädsel brukar vara sig tämligen lik år från år. Det är oftast svart. Ibland glammar jag till mig med en glansig lila klänning som är en trotjänare i garderoben. Jag bär mycket sällan höga klackar, men till nyår luftar jag mina klassiska Mary Janes i lack. När barnen har slocknat höga på bubblor från Magnumflaskan Pommac, återstår det bara trevliga samtal och traditionellt högljudda skålar för vår egen förträfflighet. Det tål minsann att firas emellanåt!

Klänning: Drömklänning från Oscar de la Renta och Net A Porter. Det finns dock många varianter i liknande mönster och färgställning i betydligt humanare prisklasser.Skor: Mary Janes från Rizzo.Väska: Min kuvertväska från Fifi Bags.Smycken: Jag har alltid varit svag för klassiska pärlor. Jag har en ring från Kenneth Jay Lane med en stor svart sten på. Jag använder den sällan då den väger mycket, men på nyårsafton fungerar den fint när jag bara fyller på glasen. Ett billigt sätt att hänga på trenden är att titta på H&M:s alternativ.Parfym: Den finaste flaskan innehåller en söt doft som börjar smyga sig på mig. Mitt parfymprov lär täcka in mitt behov ett tag framöver, men på nyårsafton sjunker det lite i Daisy.

The best year ever – eller hur!

4 comments

  1. Nilla: Här pratar vi helt klart ouppnåeligt 🙂 Men det är helt gratis att titta! Ha en fin helg!Cia: Ja, jag riktigt känner att det kommer att bli riktigt bra 🙂 Trevlig helg!Mipp: Absoult! The BEST! Gott Nytt även till kära Mipp med familj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.