På fötterna

tofflortrevlighelg-copy.jpg

Det var sannerligen skönt att komma ut från kokongen i dag för lite välbehövlig stadsluft. Chokladbehovet stillades med en alldeles utsökt mousse inhandlad på favoritcaféet. Människor sprang på realisationerna, men det väckte inte min entusiasm.

Ett essentiellt ting i mitt liv är mina tofflor. Jag går alltid omkring i Ulle från Brunngård. Nu hade mina trotjänare säckat ihop totalt och det var hög tid för ett par nya. Det är så där med vissa saker i livet. De skall alltid vara desamma och inte ändras. Nyanserna på tofflorna kan variera, men det är också det enda. That´s me!

Vackra hemmaskor med fantastiska detaljer från danska Nordhjem. Jag beundrar på avstånd med mina nya Ulle på fötterna.

4 comments

  1. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ, sådan skulle jag också ha… Jag som alltid är kall om fötterna. Så snygga och säkert supervarma.Var kan jag köpa dessa??Lev väl och krama de dina!!!

  2. Har likadana gråa med. Problemet är att jag aldrig vet var jag ställer dem och ingen har sett dem när jag frågar… Men sköna är de när de väl är funna!

  3. Anette: Om du menar tofflorna på bilden, så finns de hos danska Nordhjem. Följ bara länken i inlägget. Om du menar Ulle, så finns de i hälsokostaffärer. Om du är kallfotad så rekommenderar jag dem såklart. Jag har alltid på mig mina hemma och de är den ultimata toffeln enligt mig.Caroline: Haha! Ingen risk att jag förlägger mina, då jag i princip alltid har på mig dem när jag är hemma. Jag är nästan alltid barfota – i mina Ulle. Inte utan mina tofflor – typ ;-)Jessika: Ja, de ger upp till slut. De är mycket vackra inneskorna från Nordhjem. Jag är väl dock alltför fast i Ulles garn för att testa 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.