Vårkänning

forstavaren-copy.jpg

Efter julen med sina mättade färger, kommer alltid ett sug efter det lätta och det enkla. I vår ser vi mycket av feminina neutraler med bleka pasteller. Med hopp om en spirande vår!

Till mamma 

Vacker skir blus från H&M:s ekologiska kollektion och romantiska örhängen från Lisbeth Dahl och Elsas hem. De bästa läppstiften kommer från Paul & Joe och HQ Hair. Den ultimata lyxupplevelsen i badet får man med Laura Merciers Chocolate Truffle Honey från Cow Parfymeri.

Till hemmet

Favoriterna Kragh Rosenbergs vår- och sommarkollektion bjuder på beprövade mönster i nya färgställningar. Min favorit bland de nya mönstren är det enkla grafiska Drop. Jag använder min skira ljuslykta från Karin Eriksson och Cosas dagligen. En annan variant av lyktan finns hos danska Stilleben Shop. På tal om te. Ja, tack. Gärna en klassisk Kettle från AGA i min riktning.

12 comments

  1. Saravillfara har ett liknade collage på sin blogg förresten. Inte konstigt att två så stilsäkra tjejer som ni hittar samma saker! 😉

  2. Åh, så fint collage! Jag vill ha allt! Blusen är ju underbar och kuddarna och örhängena och… ja, allt! 🙂 Visst känner man ett sug efter det lätta och enkla, precis som du skriver. Här i norr har vi dock mycket vinter kvar, men drömma kan man ju alltid.

  3. Vilket underbart inspirerande collage, kan man få en av allt tack :)Jag längar efter våren redan nu, har ägnat dagen åt att binda en hel del tulpanbuketter, underbart! 🙂

  4. Vilket underbart collage – det behövs i den bistra vinterkylan! Kuddarna – ja tack! Finns de på nätet?

  5. Alla: Vad roligt att Ni tyckte om collaget! Det sporrar till kommande bildkompositioner 🙂 Lo: Jag vet ingen svensk webbutik som säljer Kragh Rosenbergs kuddar tyvärr. Det är några som säljer bäddtextilier, men kuddarna har jag inte sett. Jag hoppas att de dyker upp snart. Det finns många danska shoppar som säljer dock. Kanske får man överväga en beställning framöver, för de är verkligen lite av personliga favoriter!

  6. Vore det inte för den hemska svullandens jag sist fick när jag tog hål i öronen skulle jag nog kunna göra hål i öronen för att få använda de där örhängena, har sett på de fleeeragånger 😉

  7. Therre: Jag är lyckligt ovetandes om svullnader, eftersom jag inte har hål i öronen 🙂 Jag får nöja mig med dotterns snygga clips som hon förser mig med ibland!

Leave a Reply

Your email address will not be published.