Julpynt någon?

xtree.jpg

Vi hann få upp lite julpynt dagen innan julafton. Som vanligt är det mycket stämningsskapande att sätta fram tomtar och som vanligt känns de snabbt lite trötta när helgerna är slut. Slutsatsen är att man inte är så där väldigt sugen på att spendera pengar på julpynt nu. Det är dock nu man skall handla. Fyndläget är aldrig större på julsaker än precis nu när alla är genomtrötta på rött och grönt. Tro mig. Det kommer att kännas sådär roligt igen med alla julpinalerna om cirka elva månader.

Så där fanns de. En rabattkod i kombination med ett riktigt lågt pris och  mina X-trees av Filippa Reuterswärd för Formtanke var i hamn. De fagra granarna har funnits i mina tankar länge. Nu finns de snart i en garderob nära mig också.

Inreda.com har startat sin realisation. Inte så mycket köpvärt tyckte jag, men mina silvriga granar var ett riktigt fynd!

3 comments

  1. Jag vet! Det är ju precis så man ska göra. Dessutom finns det ju en del julsaker som inte ser särskilt juliga ut som man kan ha framme året om. Och då har man ju verklgen fyndat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.