Allt räknas

spiravar.jpg

Jag har helt bytt taktik nu. Efter höstens inledande powerwalks, kryss i almanackan efter avverkad runda, målsättning om antal rundor, träningskläder – med medföljande sjukdomsstuga och avstannande av all powerverksamhet – kommer taktiken allt räknas. Nu trycker jag bara ned mössan på huvudet och går ut. Det är ingen bestämd runda, utan jag går så länge jag behagar. Vissa dagar går jag en lång sträcka, andra dagar går jag inte så långt. Jag cirkulerar ofta runt i kvarteren bland pensionärerna som är ute och hämtar lite förmiddagsluft. Och allt räknas som sagt. Jag är urless på mitt eget tuggande om att jag skall komma i gång sedan när förkylningarna är borta eller när vädret är bättre. Nej, det är bara att gå ut. En promenad runt kvarteret varje dag, är bra mycket bättre än sex powerwalksrundor i augusti. Hepp!

I helgen går Formex av stapeln i Stockholm. Många av de svenska företagen lanserar sina vår- och sommarkollektioner i samband med mässan. Detta innebär att vi snart kommer att få se många nyheter och inspireras till nya tankar. Bilden ovan kommer från Spira, som bland annat presenterar en textil designad av Isabelle Norman Sällström. Jag tycker mycket om miljöbilder och konstaterar att företagen börjar bli bättre på att skapa en fin styling kring sina produkter. Mer sådant, tack!

12 comments

  1. Hej! Måste fråga, du råkar inte varifrån dom roliga klädhängarna kommer ifrån som är på bilden ifrån spira? Tack för en trevlig blogg! /Sara

  2. Underbar bild på en hall för en familj. Den där Eames-hängaren gillar jag, vet att den finns på Design Within Reach bland annat. Vi planerar en tillbyggnad och kommer få en grovingång, eller mud room som det kallas här. En sån hängare skulle nog passa där!Tack för fin inpiration! Och så gillar jag Spira också.

  3. Klart allt räknas. Jag har yngste sonen hemma idag och vår promenad slutade som ” ett varv runt vattnet – dvs runt Hammarby Sjöstad, Norra Hammarbyhamnen,över på Lugnet sidan och upp genom Sickla udde tillbaka hem – det kändes som vår – hur underbart som helst. Sonen fortsätter sova på balkongen o…här sitter jag *ler*FORMEX ska bli hur kul som helst att gå på!

  4. Eastcoastmom: Ja, visst är det en fin bild! Hängaren skänker genast liv åt en neutal omgivning. En riktig klassiker, Spännande med tillbyggnad och mud room var väl ett ovanligt lämpligt namn :-)Jess: Här sken solen också så fint på mig under min förmiddagspromenad. Det var riktiga vårkänslor ett tag där. Nu är det emellertid grått och kyligt igen. Det låter som om Ni hade en härlig promenad och lyckos dig som skall på Formex! Du får rapportera sedan!

  5. Ja, det var en superfin bild! Precis min stil. Hängaren är jag så sugen på, kanske blir en sån när vi gör om hallen. Nån gång.Funderar ärligt talat på att skaffa mig gåstavar. Fan trot. *pensiovarning*

  6. Spenatmamman: Haha! Gåstavar står på min “kanske-lista” också. Men jag väntar nog tills jag går i elljusspåret vid vårt nya hus :-)Sandra: Ja, den funkar faktiskt väldigt bra!Sofia: Ja, de är en riktig klassiker de där krokarna!

  7. Vilken härlig sida du har! Jag har nyss upptäckt den men jag kommer att bli en flitig besökare. Just nu håller jag på att planera inredningen av min flickas barnrum. Jag blev helt kär i kudden som syns på bilden. Vet du var jag kan få tag på den? Jag letade på Spiras hemsida men hittade den inte. Tack på förhand! /Emma

  8. Emma: Vad roligt att du har hittat hit och att du gillar sidan! Varmt välkommen! Kudden är en vårnyhet från Spira i design av Isabelle Norman Sällström. Den finns att titta på i Spiras katalog. Nyheterna har nog inte kommit i butik ännu, men snart så!

Leave a Reply

Your email address will not be published.