Vinter igen

I förmiddags sken solen på mig när jag var ute på min promenad. Det var riktig vårkänning ett tag där. Nu är det iskallt här. Det är alldeles hopplöst att klä barnen. Oftast är det två lerhögar i gummistövlar som hämtas, men sedan slår kylan till då och då. Och Henrik vägrar att bära halskrage om man inte tvingar honom. Den killas.

Ett ljus i mörkret är att maken pratade med hussäljaren i dag. Vi skall komplettera vår slutbeställning med några saker. Säljaren trodde att det kunde vara aktuellt med inflyttning till den 1 december. Detta skall man nog ta med en nypa salt, men det räckte ändå för att jag skulle känna mig lite upplyft denna dag. Så nu är det bara att sikta mot vinter – igen.

Fantastiska bilder från Birgitta Wolfgang Drejers sida.

8 comments

  1. Nejmen så underbart! I vilket fall som helst blir det ju innan jul. Jag ska ringa byggledaren imorgon tänkte jag och höra hur mycket man kan lita på slutbesiktningsdatumet. Lunch i veckan?

  2. Hej!Denna kommentar gäller hela din blogg. Jag har egentligen inte läst så mycket.Det jag istället fastnade i var din ofattbart estetiska förmåga/perfektion. Hur går detta till ? Och dessutom på fritiden! Är du ett grafiskt yrkesproffs som kan detta med estetik i ryggmärgen eller är du en sanslös amatör.Jag som harvar med min blogg och skäms för den bristande estetiken.Finns det några smarta genvägar eller är det ett universum av kunskaper.Har du haft hjälp av webbproffs eller är du ett webbproffs. Alla dessa snyggt inplacerade bilder med tillhörande skivstilstext. Hur går det till.Önskar jag hade ett till liv och en parallell förmåga. Kloning !!!Tio estetska stjärnor av 10 möjliga.Hälsar Anders B Westin

  3. Men va kul!! 1 december… Länge till dess, men samtidigt så hinner du säga förväl av lägenhetslivet under alla säsonger. Som att vara lite nygravid nu antar jag, sådär pirrigt och man vill att det ska SYNAS. Sen kommer den där mittenfasen när man bara är lätt oformlig, småtjurig och undrar hur det egentligen ska bli. Sen sväller man upp det sista, går och klappar och njuter av att allt är otympligt, trångt och rörigt. Och sen…BELÖNINGEN. Ah. Larvigt. Men du fattar. Egentligen vill jag väl bara säga LYCKA TILL igen!:-)

  4. Eftersom intresset, unga mammor faktiskt verkar att öka tänkte jag också passa på att öka acceptansen också. Dett kan också funka som en blogg för att läsa om andra unga mammor. Tänkte bland annat Länka till olika mammors hemmasidor. Och om någon är intresserad kan man gäss tblogga. Jag ska bland annat skriv om hur det är att vara ung mamma för dem som är intresserade. Kanske lite om mitt eget liv också. Alla unga mammor från 13-22 är välkomna att skriva sina länkar så lägger jag upp dem. Om man har lust kan man även skriva en lite om sig själv. Hoppas många unga mammor vill medverka! Kontakata mig på ViUngaMammor.Blogg.se. PS glöm inte skriva med så jag kan få tag i er! =) PS: Gravida också välkomna!!!Kram Maja

  5. Anette: Lunch it is 🙂 Datum skall man nog ta med en nypa salt i denna bransch, men det låter lite hoppfullt om jul i huset i alla fall! KramAnders: Nämen, det var väl det finaste som jag har hört sedan konfirmationen 😉 Det är förmodligen en kombination av mig som estetisk nörd som hela tiden utvecklas genom att göra saker. Övning ger färdighet som det brukar heta :-)Mamma Mia: Här haglar lovorden i dag. Så trevligt 😉 Jag tycker om din blogg också och har lagt till den i min länklista.Görel: Haha! På pricken så är det nog ja! Tack för dina ord – det lär behövas lycka framåt genom alla faserna.Maja: Ett sannerligen lovvärt initiativ. Lycka till med det!

  6. Saker som “killar och sticks” är inte poppis här heller. Men en “buff” att ha i halsen funkar bra – ofta är det ju bara något som stoppar vind och blåst som behövs. Dessutom kan man använda den på huvudet och på många andra sätt. Mina söner älskar sina buffar och känner sig superfina. Gneis (www.gneis.se) säljer för 70 kr/styck, äkta buffar kostar lite mer men finns nog även i affärerna så att man kan klämma och känna.

  7. Nina: Aha, tack för tips. I detta fallet tror jag att det är själva grejen att ha något på halsen överhuvudtaget. Men finns det med en Spindelman på, så är det nog en helt annan femma 🙂 Jag får kolla upp det! Tack!

  8. When you’re in not good state and have no cash to go out from that, you will need to receive the loans. Just because that would help you for sure. I get student loan every single year and feel good because of this.

Leave a Reply

Your email address will not be published.