Yta

tisdagstemayta.jpg

Trogna läsare har sett bilden förut, men reflektionen är alldeles ny. Jag är på väg mot en ny fas känner jag. Jag försöker hitta nya förhållningssätt till vissa saker i livet. Jag har levt intensivt med mitt projekt under lång tid. Det är dags att gå från en förälskelsefas och en brinnande passion, till ett nyanserat förhållande med lite mer distans. Det är tid för utveckling och att försöka finna ro i all den glädje som jag fortfarande känner inför det jag gör. Det är en process av ofärdiga tankar för tillfället, men jag är förvissad om att jag kommer att gå stärkt ur detta. Ibland behöver man ömsa skinn och gå vidare.

Tisdagstema: Yta

14 comments

  1. Den fina bilden ser man ju så gärna igen! Det är bra att stanna upp och fundera lite ibland – livet rusar ju på i full fart! Att dra lite i bromsen och kännna efter är nog bra för oss alla… Kram

  2. Aldrig fel att då och då fundera på vad man gör och om det är det man egentligen vill göra och hur man ska göra det. Håller själv på med det just nu… och funderar på vad som faktiskt är realistiskt och praktiskt i livet just nu.

  3. Har sett den förut men ser den mer än gärna igen – älskar den bilden! Underbart foto & ljus! Tänkvärda ord… Kram /Jes

  4. Kloka refelktioner. Du har verkligen en underbar blogg som jag alltid ser fram emot att läsa och fina bilder som ger mycket härlig inspiration.

  5. Jag känner igen mycket av det du säger. Jag är också inne i en ömsa-skinn-period på flera plan. Till slut kan det vara den enda utvägen … Ha det bäst! /Märit

Leave a Reply

Your email address will not be published.