Klassiskt

linum-copy.jpg

När det är dags för sommarkollektionerna är det många som lutar sig mot den klassiska blå- och vita färgskalan som vi aldrig tycks tröttna på. Svenska Linum lanserar en serie av välbekanta Gunilla Lagerhem. Det är blått och vitt med brytning av brunt i rutor och ränder. Det är vardagsvackert och användbart i många miljöer. En av mina favoriter i kollektionen är kudden Leila som syns ovan. Och visst är det något svenskt somrigt över färgskalan? Det är lätt att tycka om, speciellt när termometern visar minusgrader.

Blus från Lindex, fat från Spode och ring från Kila Design och Russinnet.

12 comments

  1. Snyggt! Har en dröm om en sommarveranda i blått och vitt, så detta var bara mer bränsle åt mina tankar. Tyvärr finns ingen återförsäljare av Linum i hela mitt län. Vet du om det finns någon webbutik som säljer deras produkter? Tack för två fina och inspirerande collage på samma dag!!

  2. Tack! Underbart inspirerande! Inspiration för den kommande inredningen av glasverandan i vårt sommarhus i skärgården.

  3. Åh, så fräscht! Jag gillar din favorit – kudden Leila – den är jättefin! Du har verkligen gjort ett snyggt och inspirerande collage!

  4. Åhh vilket helt underbart collage! Mina färger, jag älskar det vita och blåa! Vi hade vita soffor förut, men numera är de röda, passar bättre en slarvig småbarnsfamilj. Collaget ger mig inspiration, tack! 🙂

  5. Mmmmm det var ett härligt kollage. Skönt inspirerande med allt det vita och kinablå. Inlägget med kläderna innan var också så himla fräscht. Måste nog ta och skaffa mig en sådan där fin liten vit blus och vita tygskor till våren – så evigt snyggt till jeans. Men det känndes långt dit. Här har vi höga drivor och stora vallar av snö runt huset.Ha det gott! /Märit

  6. Sofia: Kul att du tyckte om collagen! Tyvärr vet jag ingen webbutik som säljer Linum. Jag lovar att hojta till om jag dyker på någon.Lo: Jag kan tänka mig att verandan blir sommarsnygg med klassiskt blått och vitt! Jag har en kraftig hang-up på vår inglasade utbyggnad på huset. Det är där jag föreställer mig sittandes sedan :-)Anne: Jag har kört den där utmaningen en gång i tiden. Jag får se om jag dyker på den igen med några uppdaterade sanningar 🙂 Tack!Nilla: Den här stilen ser man garanterat på många ställen ja. Ursvenskt som alltid är aktuellt.Mimmi: Jihoo – så glad jag blir! Tack!Annika: Tack! Jag skall titta närmare på den där kudden i butik sedan. Den verkar lovande på bild och finns i flera färgställningar.Helena: Kul att du tyckte om collaget! Det är en klassisk kombo som alltid fungerar. Vita soffor har vi inte, men jag tycker om att titta på dem på bild :-)Märit: Inga drivor av snö här direkt, men väl minusgrader och allmänt ruggigt. Men vi går mot varmare tider! Ha det fint du också!Saravillfara: Japp, snart så ;-)Carin: Alla årstider har sin charm, men januari är alltid lite av en transportsträcka när man gärna blickar framåt istället. Blusen är riktigt söt!Att ha det gott: Man tackar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.