Chic II

inspirationdagmar-copy.jpg

Modeveckan i Stockholm närmar sig, men då är det modet för nästa höst- och vinter som vi kommer att få rapporter kring. Trendbevakning innebär onekligen att alltid ligga i fel säsong. Nu börjar det dock komma bilder på vår- och sommarkollektionerna på många sidor. I dag inspireras jag av svenska House of Dagmar till en chic outfit för varmare dagar. Bilderna från kollektionen känns medvetet ickestylade med ett skarpt ljus och en och annan kontakt i bakgrunden.

Här tycker jag om kombinationen av de skräddade svarta byxorna med löst fall, de enkla lädersandalerna och en skir blus. Jag skulle stoppa ned blusen i byxorna och framhäva midjan för att få de rätta proportionerna mot de lite vidare byxorna. Chict och bärbart!

Blus från Topshop, byxor från H&M och lädersandaler från La Redoute.

5 comments

  1. Vilket fint collage, enkelt och inspirerande, blusen var jättefin, varför har vi inte Topshop i Malmö :-(Gillar att du inspireras av något och sedan hittar varianter i vanliga butiker.

  2. Stämningsfullt: Ja, de tål att kollas in! KramPetra: Jag hoppas att Topshop snart överväger webshop, så att tillgängligheten blir större. Kul att du gillar!Att ha det gott: Ja, bärbart, enkelt och snyggt – tycker jag!Tindra: Tack! Det sporrar att göra mera 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.