Vår i färg

varfarg-copy.jpg

Efter Formex presenterar de flesta svenska företag sina vårnyheter som på ett pärlband. I går fick jag syn på Ceannis inspirationsbilder för vår- och sommarkollektionen. Presentationen är lite av en helgardering, då man verkligen kan säga att det finns något för alla. Det breda spektrat speglar även lite av vindarna som blåser för tillfället. Det är många intryck samtidigt. Även om det mest talats om romantiska rosor efter Formex, så fanns det även ett Cirkustema i regi av Svenska Moderådet med mycket färg och ett lekfullt uttryck. I modebilden lever de starka neonfärgerna kvar även i vår. Color me happy!

Kläder & accessoarer: Färgstark tröja från Polarn o Pyret, strandklänning till flickan och ballerinor till mamma från H&M. Samtliga väskor kommer från Ceannis.Till hemmet: Ekologiskt kärlekste från nyöppnade Wilma & friends och favorittvål från Savon de Marseille och Ilva som nyligen öppnat webshop. Danska keramikern Anne Black gör alltid vackra saker. Ovan syns en vas från Stilleben Shop. Pluto produkter firar in våren med ett alternativ till det klassiska påskriset. Själva trädet i stål har ett grafiskt uttryck, men när man hänger på fåglarna blir det något annat. Jag faller inte som en fura, men jag vet två små barn som är helt inne på den lite kitschiga estetiken.

7 comments

  1. Vilket sammanträffande! Öppnade just mitt nya exemplar av brittiska Marie Claire och de hade också en bild på Love Love Tea. 🙂

  2. Görel: Ja, som små praliner är de!Carin: Ja, de blir som ett riktigt utropstecken till en neutral outfit.Cecilia: Aha, skoj! Marie Claire läser jag inte tyvärr. Min tidskriftshög är redan alltför HÖG 🙂 Det är sannerligen fint förpackat te!Lo: Tack! Lite vitamin kan vi nog behöva nu tyckte jag 🙂

  3. Vilka underbara vårfärger! Det känns skönt för öga och själ att se alla härliga färger som så sakta smyger in i affärerna. Man blir pigg och glad av dom 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.