Naturlagar

Jo då, det slår aldrig fel. Henrik har fått sjusovarvanor och numera får vi väcka honom när det är dags för förskolan. I dag är det studiedag. Såklart vaknar sonen extra tidigt, när han kan sova hur länge han vill. Naturens lagar – i alla fall hemma hos oss.

Inspirerande bild från danska Boligmagasinet. Även om jag är inne på lite starkare uttryck för tillfället, så lockas jag av den dämpade färgskalan i bilden. Jag tycker om det äldre skåpet i mörkt trä och sättet som kläderna exponeras på. Vackert.

9 comments

  1. Men är det inte alltid så? När man får sova länge så går det bara inte och när man ska upp i ottan så är man som klubbad av något hårt! Typiskt! Hoppas att ni får en bra dag trots morgonpigga små troll!;)Mvh Sophie?www.sophisticatedsophie.se

  2. Mycket vacker bild! Jag är inne på blått just nu – fint med det mörka skåpet! Ja, visst är det typiskt med ett plötsligt morgonpiggt barn när man äntligen får sovmorgon! 🙂

  3. Hej!Här hemma kan det vara lika men oftast är de som små mini-tonåringar 🙂 Sover och sover…. Jag tror att det kan bero på väderomställningen och mörkret. Lika bra att sova ut så länge det varar :)Vilken vacker bild du visar! Jag gillar också det vackra skåpet och de lugna färgerna.Kram!

  4. Ja, det är en snygg bild. Gillar också askarna som står ovanpå skåpet. Jaså du har också de ljusstakarna? Jag har kollat på dem ett antal gånger, men aldrig kommit för mig att köpa dem. Så slog jag till. Tänkte det kunde vara snyggt och enhetligt med ett gäng sådana på ett långbord när man har lite fler gäster. Sen kan man ju ha vilken färg på duken man vill eftersom jag sprayat dem i färgen xxx 😉 Tjingeling!

  5. Sophie: Jodå, typiskt är ordet och en fin dag blev det i alla fall! Nu är vi dock redo för sängen hela familjen :-)Annika: I morgon lär vi säkerligen få väcka sonen igen! Ja, det är en mycket vacker och inspirerande bild. Fina färger och en kombination som manar till tankar om framtida inredning.Stämningsfullt: Lyckos dig då! Inga minitonåringar här så långt ögat når 😉 KramLo: Sofistikerat var ett bra ord för att beskriva känslan i bilden. Jag gillar!Linda: Ja, askarna är även de riktigt fina. Jag tycker om känslan som förmedlas. Jag köpte ljusstakarna på en utförsäljning på Duka för många år sedan. Enkel snygg design – med eller utan spray 😉 Trevlig kväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published.