Gradering

filippakgradering-copy.jpg 

De omåttligt populära muggarna av modeskaparen Filippa K för Rörstrand, kommer nu i en trendig graderad variant till våren. Rörstrand lanserar även espressomuggar i serien. Färger som smälter in i varandra har synts i modebilden under en tid och är högaktuell till våren.

Vi fick några kritstrecksrandiga muggar i julklapp och de har använts flitigt sedan dess. Jag gillar mina svulstiga temuggar, men jag tycker även om ett enkelt grafiskt uttryck. Vi har exempelvis muggarna Perlargon av Anna Broström i skåpet. Shade känns som de hittills mest trendkänsliga muggarna i Filippa K-serien. Vad tycker Ni? Något som Ni vill ha i era skåp?

Muggarna finns hos Inneonline.

signature

10 comments

 1. Jag gillar Filippa K muggarna jättemycket. Vi har ganska många olika varianter. Kommer absolut att köpa även dessa plus expressovarianten såklart. Har länge kikat efter snygga stilrena expressomuggar och dessa är perfekta tycker jag./tindra som jag.

 2. Visst är Shade fina, men jag tror att de kommer att stå kvar i hyllan och påminna om våren 2008. De med grafiska mönster tycker jag är mer stilrena och tidlösa.

 3. De var helt ok, men jag skrek inte av förtjusning när jag såg dem 😉 Vi kör med de svarta med ett streck på till vanligt kaffe och espresso, enkla och snygga tycker jag. De kritstrecksrandiga är också superfina.

 4. Tindra: Espresso förtär jag icke, tedrickare som jag är, men jag kan tänka mig att denna muggmodell ter sig bra i mindre varianter.

  Mamma C: Jag dricker aldrig kaffe, men maken pimplar friskt bland annat ur Filippa K-muggarna. Jag är nog lite av varje. Stort och svulstigt, men även grafiskt och stilrent 🙂

  Lo: Ja, det ligger något i det. Jag är inte störtförtjust i den nya kombinationen, men det är möjligt att den växer på en. Det är kul med en riktig trendkopp iofs, men jag udnrar om denna blir samma succé som de andra. Många samlar ju visserligen på dem.

  Stämningsfullt: Men då så! Trevlig shopping 🙂

  Linda: Tja, ungefär samma som jag då 😉

 5. Emma: Jag tycker också att det är roligt att de snabbt har plockat fram den trendiga graderingen här. Sedan är det en annan sak om jag skulle vilja ha det i ett längre perspektiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *