Bokstäver

kexbokstaver-copy.jpg

Naturligtvis var jag tvungen att följa Astrids köprekommendation när dagens frukt och mjölk inhandlades. Naturligtvis är jag även så barnslig så att jag sliter upp förpackningen när jag kommer hem för att börja bygga. Jag har alltid haft en nära relation med bokstäver. Jag är just barnsligt förtjust i typografi och vackra tecken. Anna och Henrik lär bli lika till sig och skaka runt påsen i jakten på bokstäver. Jag lämnar dock själva kexätningen till dem. Istället drömmer jag i vanlig ordning om de vackra Alfa och Omega från Svenskt Tenn. Någon gång.

8 comments

  1. Åh vilka coola kex! Dom måste jag med inhandla.. Underbart snygg bild dessutom.. på en underbart snygg bänkskiva ser jag! Mumma i dubbel bemärkele!! kram

  2. En riktig Soofgrej och förmodligen något barnen kommer att älska. Måste spana på ICA nästa gång. Vis av erfarenhet vet jag att det tar en hel eeevighet innan saker når oss. Konstigt nog. Så långt bort bor man väl ändå inte…?

  3. Blev oxå sugen på kexen efter att Helena skrev om dem, de kommer säkerligen uppskattas av sonen, han gillar bokstäver och vi har bland annat magneter på kylskåpet som vi bygger ord av. De skulle kunna bli en ny hit!

  4. Ah vad snyggt! Och på sassa brassa-skärbrädan också (visst är det den?). Du är SÅ duktig på fota, blir ett sånt härligt ljus i bilderna. Heja heja heja!

  5. Perlan: Barnen snaskade bokstäver för glatta livet i går eftermiddag. Kolla, nu äter jag ett J! Än så länge har vi inga bänkskivor, men i det nya huset så. Här syns våra braiga underlägg. Jag gillar dem mycket! KramJessika: Men så glad jag blir! Tack :-)Sofie: Vi får hoppas att de når er med det snaraste. Riktigt charmiga är de! Det enda abret för min del blev de lite fånigt könskodade förpackningarna. Jo, jag vet att flickor inte måste välja rosa, men min dotter gör det i alla fall. Och då är det Jag älskar dig med bokstäverna. Den gröna förpackningen handlade om hur grejer funkar. Same, same…Carin: Jag har inte en aning om hur de smakar, men barnen snaskade 🙂 Och kul att bygga med är de!Helena: Anna och Henrik gillade dem mycket. För små bokstavsnördag är de mumma :-)Isa: Japp, det är Sassaunderlägg. Åh, man tackar för hejarop. Det kan då sannerligen behövas ibland 😉 Västmanländskan i Skåne: Hoppas att de kommer in snart då 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.