Think Pink

Alla hjärtans dag närmar sig. Den trendige skippar de traditionella röda rosorna och väljer istället – såklart – de rosa. I vår ser vi det mesta i den klassiska flickfärgen. Vackra mamman Gwyneth Paltrow såg ut som en bakelse i går kväll i New York på väninnan Madonnas välgörenhetsgala för Malawi. Think Pink!

* Det regnar hela tiden, så ja tack. Gärna ett par klassiska Hunters i min riktning.* Jag är ett stort fan av Benefits klassiska puder Dandelion. Nu lanseras det mer offensiva Thrrob. Our new “turned on” face powder. This pulse-racing pink powder simulates the natural flush you get when your heart races. En lite halvfånig beskrivning månne, men kanske något för Valentines? Den söta retroasken från TINte som skall ge pussvänliga läppar finns hos Accessora.* Chokladfabriken erbjuder bokstavschoklad. Jag skulle bli glad över att få äta upp något trevligt budskap. Kusmi kommer med ett energigivande te betitlat Sweet Lowe. Jo då, det kan behövas i förkylningssegt februariland.* Halsbandet med den rosa rosen är en vårnyhet från ÅsahjärtaNiklas och finns bland annat hos DesignSverige.

Slutligen – lite lycka behöver vi alla. Cosas har laddat upp med brädor från Ylva Skarp. Vackert!

signature

10 comments

  1. Oj oj.. Där fanns det mycket JA tack till!! Dom rosa stövlarna, chokladen, Lycka bärdan såklart.. och jaa… lite puder har väl ingen dött av! hahakram

  2. Mmmmmm lovely!!! Det känns så härligt och mysigt vårligt med allt det söta och fluffigt rosa. Färgen kommer igen i allt. Hunter har jag varit på jakt efter länge 🙂 Dessa i rosa var ju läckra som bubbelgum 🙂 //Märit

  3. Jaha, så jag är inte ensam med längtan efter rosa. På min blogg har jag, just idag lite filosofiska tankar om den färgen.Tilläggas bör att jag är en nybörjarbloggare. Göra snygga collage som du och många andra har jag inte lärt mig än, därför är jag är mäkta imponerad. Inte minst av allt det rooooooosa! Trevlig helg mamma Weronica med familj

  4. Hon är så snygg Gwyneth!! Mmm vill ha 🙂 stövlarna, de jag har nu är röda med schackrutor inuti, de köpte jag fast det var fel storlek, då går skönhet före det praktiska 🙂

  5. ROSA, ROSA, ROSA… det är tydligen inte bara jag som är insnöad på rosa?! åhhh bara drömmer om rosa grejor hela tiden, fint collage!kram

  6. Perlan: Jag säger också ja tack 🙂 KramJellon: Lite rosa är aldrig fel när det närmar sig ljusare tider. I dag har jag ställt rosa nejlikor på bordet. Vackert! Ha en fin helg!Birgitta: De kan även vara för smala för mina spiror, men jag har sett att det finns varianter på skaften på deras brittiska huvudsida. Hoppet lever hoppas jag :-)Margareta: Övning ger färdighet vet du – alla barn i början 🙂 Ha en fin helg du också!Helena: Ja, man blir bländad av den skönheten. Haha! Ja, då gillar man mycket om man traskar runt i fel storlek :-)Carin: Tack! Jag är inte så petig – jag tar allt ;-)Linnéa: Precis :-)Pia: Rosa är en trevlig färg och vi lär få se mycket av den i vår. Tack! Kram

  7. Jag som alltid älskat (ja bortsett från några år i tonåren då rosa inte alls var tufft) rosa vill ha allt på ditt fina collage. De rosa stövlarna var ju läckra.Trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *