Badrumstankar

projektbadrum-copy.jpg

I landet ingenstans – kommer jag att bli magsjuk eller inte – ägnar jag mig åt lite nätshopping. När jag har tänkt på badrummet i huset, har jag tänkt de vackra handdukarna Pepita från Marks Pelle Vävare. Jo, ganska fånigt att utgå från en förbrukningsvara som handdukar, men, men. Sådan är jag när jag går i gång med visualisering av framtida rum. När Design Online  lockade med fri frakt, slog jag till. Det är möjligen tveksamt om det blir avsedd effekt när jag hänger upp handdukarna i vårt nuvarande badrum, men andra tider stundar.

Något tassbadkar blir det inte för oss och inte heller någon träpanel på väggarna. Däremot har vi bestämt oss för det klassiska svart-vit-rutiga golvet. Jag tänker mig en tämligen stram känsla i rummet med svart, vitt och krom. Detta uttryck kan lätt varieras med de detaljer som kommer in i rummet. Just nu tänker jag rosa, med Mårbackapelargon på fönsterbrädan till nästa vår. Jag säger som Henrik. Först skall det bli vår, sedan sommar, sedan höst, sedan vinter och sedan vår igen. Och då skall jag få en skateboard. Eller en pelargon då.

Pilasterhylla från Svenssons och Amazing Grace från Philosophy och HQ Hair.

8 comments

  1. Stramt med lite mjuka detaljer tycker jag låter fint. Vi har nyss köpt ett hus där toan måste inredas så jag tackar för inspirationen! Badkaret är otroligt fint men nu var det ju inte badrummet som behövde renoveras hos oss – kanske om några år 😉

  2. Hej!Det kommer säkert att bli jättesnyggt! Tänk dig ett alldeles nytt badrum som ingen annan har använt före er! Vilken lyx :)Kan säga att det var magsjuka jag och dottern drabbades av igår……Ha det så bra!Kram.

  3. Golvet är helt underbart! Vi ångrar forfarande att vi inte tog det i vårt badrum, men har det nu i köket på landet istället. Krya på er!

  4. Avis 🙂 Här hemma har jag inför stundande hela-köket-renovering fått ge mig när det kom till det svart o vit rutiga golvet. Men jag förhandlade mig till andra detaljer som maken egentligen inte ville 🙂 Det vore skönt med en man utan inredningsideer…. skämt åsido 😉

  5. Oj så mysigt här ser ut!!! *drömmer mig bort* Fniss!Har sagt det förr men jag säger det igen;Älskar dina bildcillage – du är verkligen duktig! Hoppas du även gör detta i ditt yrkesliv, annars är det en bortkastad talang. Gillar din sida skarpt & det är alltid lika kul att kika in här!!!Kram/Jes

  6. Mitt rum: Kul att kunna erbjuda lite inspiration. Och en sak i taget nu med renoveringen ;-)Mamma C: Ja, visst är det riktigt fint. Vi har dock inte prioriterat det i vårt badrum.Linda: Ja, jag har alltid haft en svaghet för det klassiskt rutiga. Jag tror att vi kommer att trivas fint med det!Stämningsfullt: Aj, aj. Magsjuka är verkligen det allra värsta på jorden – typ. Lo: Ja, det är vackert med de där rutorna. Det låter mycket snyggt som golv i ett lantkök också. Det där sommarstället låter så fint i största allmänhet!Helena: Haha! Förhandla får man göra ibland. Här är det mest jag som är engagerad i detaljer och maken hakar på. Förutom garaget då ;-)Jes: Tack! vad glad jag blir! Tjing 🙂 Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.