Längtan

strand-copy.jpg

Nu har vi bestämt oss för att åka till älskade Gotland i sommar i alla fall. Ett tag tänkte vi ta det lite lugnt på semesterfronten eftersom det stundar kostsamma hustider, men nu har vi bokat två veckor i vanlig ordning. Och vad jag längtar till den där stranden. Anna är på väg hem från skolan. Nu har mageländet hunnit ikapp henne också. Ljuva februari.

Mina bästa Gotlandstips hittar Du här och här.

13 comments

  1. ååååh, ljuvliga Gotland. jag är också sugen på att åka dit i sommar. Hur bor ni när ni är där? Min dröm är att bo på Furillen, men med min gigantiska familj får vi se oss om efter annat… Tips på fräscht och bra boede?/B

  2. B: Ja, jag drömmer också om Furillen, men det blir förblir nog en dröm för nu i alla fall 🙂 Man kan tydligen åka dit och äta, vilket jag inte har tänkt på tidigare, så jag hoppas på den varianten i sommar. Vi hyr privat av en bekant till maken. Det är ett ganska enkelt boende, men de basala bekvämligheterna finns. Framförallt kostar det inte så mycket, vilket annars är abret på Gotland eftersom det är transportkostnad dit också med färja eller flyg. Men Gotland är en stor sommarförälskelse. Jag drömmer om ett sommarhus. Men det är nog ungefär samma drömfaktor där 🙂

  3. Åhhh, nu blir jag rejält avis! Framför allt Moa och jag längtar tillbaka till Gotland, men som det ser ut just nu blir den ingen resa för oss i år. Däremot är jag inte det minsta avis på er magsjuka, stackars er att alltid drabbas! Vi får väl planera in vår lunch i nästa vecka istället. Kram

  4. Gotland har jag inte varit på sedan barnen var små en ca.20 år sedan. Men det är vackert där och innanför murarna är det bara så mysigt (eller var). Din stackare det är inte kul med sjuka små barn, och när det aldrig tar slut heller.

  5. Jäkla magsjuka! Jag har nyss kommit hem från jobbet. Jag skullej obba kväll men fick vända i dörren. Mår så dåligt 🙁 Sen var det bara att hämta dottern också för hon mår inte heller bra. Nä så himla tråkigt!Härligt att iaf ha en skön semester inbokad som man kan drömma sig bort till :)Kram!

  6. Men stackars stackars er med dessa magbaciller!! Gotlandslängtan kanske kan ge lite plåster på såren. Vi har Kosterlängtan, så jag får väl ta och blogga om det inom kort :)//M

  7. Ååååh. Nu blev jag lite avis kände jag. Det var många år sedan jag var på Gotland, men det är ju så läckert. Hoppas nu bara att inte magsjuka smittar genom bloggar…

  8. Anette: Ja, bacillerna tycks tycka extra mycket om vår familj. Man kan ju tycka att det räckte att ha magsjuka precis innan jul, men icke då. En sväng till. Nu hoppas jag bara att vi vuxna klarar oss! Det blir nog ändå innesitteri denna vecka för oss. Trist, men det stundar väl bättre tider hoppas jag – och många luncher 😉 KramMamma C: Det går runt, runt. Gotland är en passion sedan ett antal år. Jag älskar att trava runt inne i Visby, men det blir inte så mycket nu med barnen. De trivs inte lika bra som jag bland kullerstensgatorna. Men några rundor hör till i en av de vackraste sommarstäderna.Stämningsullt: Ack, Ni också?! Usch! Nu måtte det väl vara slut på eländet snart! Ja, vi får tänka framåt sommaren dagar som dessa 🙂 KramJohanna: Ja, det är något visst med sommarbilder. Det kickar igång en längtan efter varmare tider :-)Minks: Kosterlängtan – det ser jag fram emot att läsa om :-)Abbes pappa: Då får Du göra slag i saken och åka dit igen. Det är en helhetsupplevelse. Nix, ingen magsjuka till er – lovar ;-)Jenny: Innan barnen bodde vi i lägenheter precis utanför ringmuren och efter barnen har vi hyrt privat ca två mil utanför Visby. Det gäller väl att kolla runt lite i det gigantiska utbudet och se vad man fastnar för och vad man prioriterar. Och sedan gäller det att vara ute i mycket god tid. De bra objekten försvinner snabbt och sedan måste man boka resa dit också. Vi håller mest till på norra och östra Gotland, men hela ön är fantastisk tycker jag.

  9. Caroline: Franska Atlant-kusten lät väl iofs inte helt fel det heller. Ett nytt resmål för mig. Ja, att boka i tid är bra, för då finns det mest att välja på!Görel: Man tackar! Jag får be om en ordentlig vägbeskrivning till de där trollskogarna detta år. Vi var och kryssade lite, men hittade inte rätt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.