23 comments

  1. Verkligen! Våren är den bästa tiden på året. Ljuset kommer tillbaka, solen värmer lagom mycket, den friska luften och allt liv som kommer fram ur den frusna jorden. Våren är underbar! Tack för din fina kommentar hos mig med.

  2. Instämmer också i längtandet. Tänk, varje år förundras man över hur man klarade av förra vinterhalvårets mörker. Tänk, första fikapausen ute eller när vantarna läggs på hyllan. Rätt snart.

  3. Jag längtar också! Efter våren och sommaren. När sopbilarna kommer och sopar bort all sand från gator och trottoarer – då tvättar man fönstren och njuter av solen!

  4. Åhh, jag längtar också, efter sol och värme och nya utemöbler! Ringde IKEA idag för att fråga när deras sommarkollektion kommer. En månad till får jag vänta. Suck! Tog med mig maken i helgen för att titta på fina affärens utemöbler……85 000 för en soffa i plastrotting! Och då ingick inte dynorna! Får helt enkelt ge mig till tåls en månad till och hoppas att det stora varuhuset har ngt bra alternativ.

  5. Vilken skir och vacker bild! Jag längtar också efter ljus och vår! Sonen var i skolan idag, för första gången på ett bra tag! Så inga fler sjukdomar, tack!

  6. Hej Fotointresserad måste fråga: har du köpt macroobjektiv nu? Och använt det på de senaste bilderna? Tjusiga är de!

  7. Ja, det är väl nu som är längtans tider! Vårkänslorna börjar så sakteliga rumstera om någonstans djupt där inne…!

  8. Alla: Stort tack för era kommentarer! Det är alltid lika roligt med respons och glada tillrop. Tack! Tack! Anna: Nix, inget makroobjektiv ännu. Jag fortsätter att sukta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *