Söndag

tulpanfrilagd.jpg

I dag längtar jag efter våren, efter att ha sanerat lilla sonens säng för sjuttielfte gången. Må bacillerna flyga all världens väg och må den ljusa tiden komma snart. Ha en fin söndag!

Fotografi: Weronica – En mammas dag.

Här hemma har jag dille på att sätta blommor i olika arrangemang. Det är fint att variera vaser och skålar i olika storlekar och former för att ta in lite vårstämning. På bilden syns en favorit – ekollonglaset från Svenskt Tenn. Perfekt för en orange solitär.

signature

11 comments

  1. Vår treåring fick också magsjuka i natt. Han har s”prayat” allt omring sig (ca 5 sängbyten) ända sen 03.30 i morse och kan ännu inte behålla ens vatten….Stackars småttingar.

  2. Vi får hoppas att han snart blir bra, den lille. Jag köpte en vas igår i gult, halva priset på vårt blomsterland. Det är liksom fem flaskor som sitter ihop med varandra. Satt 2st. tulpaner i varje flaska. Det vart jätte läckert på rumsbordet.

  3. Åh vad vackra bilder du tar. Jag gillar verkligen dina närbilder. Hoppas att din son snart blir kry och att resten av familjen får hålla sig frisk. Själv är jag inne på min andra förkylning på mindre än två veckor. Sist var jag på anställningsintervju med tappad röst. Av jobbet blev intet men nu har jag en annan intervju på g nästa vecka – förhoppningsvis med rösten i behåll…

  4. Hoppas sonen tillfrisknat och att vårvädret fortsätter med både återhämtning och inspiration för mamma Weronica.Har redan kommenterat dina fina bilder, men kan inte låta bli den här gången heller.Uppiggande Tulipanaros!!!!!!!

  5. Stämningsfullt: Ja, blommor lyfter verkligen! Ha en fin vecka!Annika: Tack! Vi hoppades att faran var över i går, men i dag är dottern sjuk. Suck. Det är aningen motigt nu, men snart är det vår 🙂 KramBirgitta: Hu! Stackars liten! Med hopp om snar bättring!Carin: Det låter riktigt snyggt! Blommor gör mycket i hemmet.Sophie: Jo då. Solen skiner fint här i dag. Nu skall bara sjukdomarna väck också ;-)Cecilia: Tack! Vad glad jag blir! Åh, dessa långa trista förkylningar… Hoppas att rösten klarar sig bättre till nästa intervju. Lycka till!Rana: Tack!Helena: Ja, det är de sannerligen de kära tulpanerna 🙂 Tack!Margareta: Tack! Med hopp om mycket inspiration framöver :-)Helena: Tack! Det sporrar vidare i utforskandet av kameran 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *