Blue

blabarstryffel0-copy.jpg

Familjens samlade status är två i princip friska barn och två helsega föräldrar. Maken befinner sig på jobbet. Barnen är och badar ( i balja i badrummet – tänk när vi får ett badkar). Jag sitter och försöker finna något inspirerande att skriva om. Och – ta- ta- ta- da! I dag gott folk, bjuds det blåbärstryfflar.

Jag är novis när det gäller Åre Chokladfabrik . I helgen köpte jag mig en strut för första gången. Kombinationen av vit choklad och blåbär har jag provat tidigare från vår lokala pralinmakerska. Hon tillverkar dock bara de pralinerna när det är blåbärssäsong. Så begäret är numera stillat med en blå strut. Rekommenderas varmt!

Och på tal om sötsaker. Jag är nära att klicka hem ett muffinsläppbalm från Inezza. Cause I´m worth it – eller något i den stilen.

12 comments

  1. Låter smarrigt, har stått & hållt i en strut, men aldrig blivit att jag köpt någon…det var väl sunda förnuftet som talade…*haha*.Ha det gott…// Nettan

  2. Hej!Verkar riktigt gott! Jag skulle inte kunna leva utan choklad tror jag :)Har faktiskt aldrig testat chokladen från Åres Chokladfabrik. Får ta och beställa hem några strutar…Ha det gott!Kram.

  3. Det låter mycket gott! God choklad är min stora last. Och jag tycker gott att du kan unna dig något från Inezza – because you are worth it!

  4. Skrev igår på min blogg vilken abstinens jag hade efter choklad, och inget hade vi hemma. Den här tryffeln lät jätte god, ska kolla på deras sida.

  5. Blåbärspralinerna är supergoda! Strutarna från Åre chokladfabrik säljs lite här och var i Umeå. Ibland slinker det ner en i påsen! Efter att jag har betalt den, förstås! 🙂 Skönt att dina barn är på bättringsvägen – håller tummarna för att du och maken klarar er! Kram

  6. Å vad detta inlägg väcker begär hos mig – chokladtryffelbegär!! :PÅres chokladpraliner smakar mums och på FORMEX var vi tre, jag, Sara och Malin, flitiga besökare i alla chokladdoftande montrar. Där bland Åres… :)Tack för inspirationen, det blir en strut till helgen!Kram kram

  7. Nettan: Det sunda förnuftet – säger mig att choklad är ett livselexir 😉 KramStämningsfullt: Den här blåbärstryffeln är mycket god tycker jag. Och sedan är jag lite sådan. Jag fastnar för en variant och sedan kör jag med den. Anna fick för sig att hon också älskade kvalitétschoklad, men senast spottade hon ut. Tack för det säger jag som gärna har mina strutar i fred 🙂 KramJess: Lyckos och gå runt och provsmaka så där. Själv skall jag på chokladfestival och hoppas att det finns en och annan snaskbit där också :-)Victoria: Saffran gillar jag mycket! Jag kör alltid med saffranspraliner från delin här i staden. Här tillverkas den klassiska julsmaken året runt som tur är :-)Lo: Yes, I´m wort it 🙂 Inget klick än så länge, men dagen är ju inte slut riktigt ännu.Mamma C: Vi har som tur är mycket nära till godsakerna. Det blir värre när vi flyttar sedan. Det finns ju faktiskt några fördelar med att bo mitt i staden :-)Mitt rum: Denna kombo är faktiskt något riktigt extra tycker jag. Rekommenderas varmt!Annika: Tack! Lätt hänt att en strut slinker ned ja 🙂 KramMamma Millan: Jag har Ostindia tegods, men använder dem sällan. Jag kör med mina gigantiska muggar numera, men det är något speciellt att sippa ur de där kopparna. Jag skall nog testa snart igen!Lina: Kan tänka mig att chokladen lockade 🙂 Unna dig en strut du. Denna variant är riktigt god! KramNilla: Ja, visst är den god. Mumma!

Leave a Reply

Your email address will not be published.