Nyanser

koksvar-copy.jpg

Det blåser friska vindar och jag vårpimpar köket i liten skala. Ni finner den aktuella färgskalan i vårnyheten Ester från Åhléns. Kökshandduken är ett riktigt fynd för endast tjugonio riksdaler. Jag tycker mycket om det fina färgglada mönstret med retrovibbar. Skynda fynda som det brukar heta.

Jag tillönskar Er alla en riktigt fin helg!

I köket syns även rosa vårtrasa från Iris Hantverk och Cosas samt enkel favoritförvaring i klassisk syltburksdesign som finns bland annat hos Åhléns.

7 comments

  1. Härligt att se när regnet vräker ner utanför. Vi har precis hämtat en illamående Moa på skolan, och håller tummarna att det är falsklarm så att hon kan följa med på melodifestivalgenrep imorgon. Ha en trevlig helg ni också och hoppas du mår bättre.

  2. Det trädet såg jag på påskägg och på servetter när jag var på Åhléns. Fint! De äggen som “stod upp” var annars häftiga tyckte jag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.