Fredagsgodis

Fredagsgodis erbjudes härmed med den nya trailern för kommande Sex and the City-filmen. Det skall bli så roligt att se den. In och titta!

UPDATE: Jag hoppas att Ni hann titta i går, för nu är trailern borttagen. Den finns säkerligen på andra ställen om man googlar. Jag gör det dock inte i dag. Magsjukan hann i kapp mig i går kväll. Det är således en helg i sängens tecken. Ha en fin kväll!

Söndag: (En lite suddig version finns här)

9 comments

  1. WOW min första preview på filmen och wow säger jag bara. Inte ett dugg synd om mig som troligen får gå på smygpremiär tjoho ;)//M

  2. Hej!Jag undrar om du vet varifrån det fina överkastet, som låg på sängen och syntes i ett av dina inlägg för ett tag sedan. Det är stora blommor i olika färger på det./Emma

  3. Jag ser verkligen framemot premiären av filmen! Jag har högt ställda förväntningar, men tror inte att jag kommer att bli besviken! Bara att få se alla fantastiska kläder räcker långt! 😉

  4. Stackars dig, ni har verkligen haft en sjuklingvinter. Hoppas du inte blir alltför tagen. Du har ju i alla fall SAC att se fram emot när du tillfrisknat.

  5. Alla: Filmen kommer att bli något alldeles extra. Jag kollar boxen varje dag när jag äter lunch och jag ser fram emot den så mycket! Efter vad man har sett hittills så ser det mycket lovande ut, även om det kan bli en och annan tår på vägen. Emma: Är det överkastet från Anna O du menar? http://www.enmammasdag.com/weronica/?p=1252Om inte fråga igen, så skall jag försöka kolla vidare!

Leave a Reply

Your email address will not be published.