Vackert

paskaggroyalcopenhagen.jpg

Jag har inte varit mycket för påskpynt tidigare, men nu börjar det smyga sig in lite i hemmet. Det är något trevligt med påsken. Den bär en förhoppning med sig om ljus och värme. Jag ser fram emot att köpa ris på torget och pryda med mina vackra glasdroppar. Nu är det snart vår (och förhoppningsvis inga mer magsjukor…)

Och jo, jag är en sådan där liten rest som jag alltid blir efter magsjukeelände. Ända sedan jag var pyttis har jag haft svårt att återhämta mig. Jag blir som en ynlig urvriden disktrasa som bara sitter och hänger i en fåtölj. Så det skall jag göra nu. Ha en fin söndag!

Vackra ägg från Royal Copenhagen.

8 comments

  1. Stackare! Magsjukor är hemska! (Vi har haft tre vändor här hemma den senaste tiden – konstigt nog har jag klarat mig än så länge, vilket aldrig brukar hända.)Ja, nu får det gärna bli vår.

  2. Du, får jag bara lov att ge lite tips som ytterligare förhöjer påskens strålglans. 1. Påskgodis2. Äggtoddy3. PåskdrinkarKRYA PÅ DIG och hälsningar från Rana. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.