Fri tid

fritid.jpg

Vad gör Du på din fritid? Jag har egentligen aldrig haft något utpräglat fritidsintresse i dess klassiska mening. När jag var liten höll jag på med det som alla andra gjorde i vårt lilla samhälle. Det var pysselgrupp, kyrkans barntimmar, kör och fotbollsträning under några år (trots att jag var riktigt usel på att spela boll). Det var det som stod till buds och det var det som alla deltog i.

Nu vet jag inte. Det är det klassiska som kommer med barnen. Tiden flyter ihop och är svår att avgränsa i olika delar, där en post blir fritid. När jag dessutom arbetar hemma med något som jag verkligen tycker om, blir det att tiden flyter ihop. Och jag har inte börjat på det där pusslet ännu.

Fri tid blir nog ändå den väl insuttna fåtöljen där livet levs med böcker, tidskrifter och filmer. Ibland med ett eller två barn i knät. Ibland alldeles alena. Tid helt enkelt.

Fotografi: Weronica – En mammas dag. Bilden föreställer en vacker detalj på min Howardfåtölj.

Tisdagstema: Fritid

7 comments

  1. visst är det så, det kan ändras fort det där! Huvudsaken är väl att man gör något man mår bra av själv!!!

  2. passar bra in på min fritid me…som det ser ut just nu m små barn, det finns tid till nån blaska ibland åtminstone;)ha det!kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.