Visuellt

Jag är fortfarande på ritningsnivå när det gäller vårt hus som bekant. Att det faktiskt skall stå där på den där leriga tomten känns fortfarande aningen abstrakt. I går var vi på en visning på ett annat Myresjöhus. Det är alltid lite realitycheck att komma till ett område med nya hus. Visst är det lerigt med stora vattenpölar, men det blir ju faktiskt ett hus också. Huset vi tittade på liknar inte alls vårt, men det var bra att åka dit ändå. Jag lär mig något varje gång och får lite perspektiv på saker och ting. Medan Anna plundrade skålen med bjudgodis och försåg sig med Myresjöhusreflexer, tittade jag på husdetaljer. Huset hade delvis vårt kommande kök och det var väldigt roligt att se live. Och de där strömbrytarna som jag har tittat på – nja. Jag tror inte riktigt att de gör sig i ett nyproducerat hus. 

tval-copy.jpg

I morgon hoppas jag att vi kan komma iväg och provligga lite badkar. Även om det ännu är streck på en ritning, så är det viktigt att visualisera. Jag börjar lite smått med mina nya fina handdukar från Pelle Vävare. Och alltid – Savon de Marseille med grapefruktdoft. Världens bästa tvål och något som alltid finns hemma i mitt badrum.

Nu skall jag packa upp påsar från dagens besök på stadens chokladfestival. Ett sannerligen angenämt fredagsnöje. Jag hoppas att Ni alla får en fin helg!

8 comments

  1. Vad kul med husvisning! Och vilka fina handdukar du har köpt! Pelle Vävare bådar ju dessutom för god kvalitet! Chokladfestival – det lät som något för mig! 🙂 Lycka till med badkarsprovningen och ha en riktigt fin helg! Kram!

  2. hej gillar ju din bloggläste ditt inlägg om hallen längre ned har de sett sko förvaringskåpet från nordahl som har skjutdörr och krokar på den är hel finha en bra söndag

  3. har precis ställt grapen i köket och ställt in en cerise i badrummet, den är fantastisk!!men prova orange i duschen och du är såld!mvh helena

  4. Så spännande med husplanerna!Savon de Marseille är en storfavorit här med, men just nu kör jag Orange… men alla doftar ljuvligt! Just det – chokladfestival i stan, hade biljett men valde IKEA istället ? ha ha, tokfia här!Önskar dig en underbar vecka med alla husbestyr & detaljer!Kram Jes ?

  5. Tvålen är en stor favorit! Jag har testat varianten med fikon, men återkommer hela tiden till grapen. Men jag har inte nosat mig genom alla dock 🙂 Handplockat: Tack för tipset! Jag skall titta där. Kul att du gillar :-)Linda: Men TACK! Vad glad jag blir 🙂 Tack!

  6. One understands that today’s life seems to be very expensive, however some people need money for different issues and not every one earns big sums money. Thence to get quick mortgage loans or just bank loan will be good way out.

  7. Some time ago, I did need to buy a car for my organization but I did not have enough cash and couldn’t buy anything. Thank goodness my dude proposed to get the loans at reliable creditors. Hence, I acted so and was satisfied with my college loan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.