Måndag

choklad-copy.jpg

Jag befinner mig på spaning efter inspiration. Det är den hundraelfte förkylningen denna vinter, grått ute och luskamning. Roligare än så är det inte just nu. Helgen har jag ägnat åt omritning av några utrymmen i huset, för att komma fram till att nej, det fungerar inte på något annat sätt. Ibland måste jag gå det där extra varvet för att vara riktigt säker på att det inte finns något att göra. Nu inväntar vi besked från vår hussäljare om det går att fixa till vissa ändringar. Tills vidare har en viss vaccumkänsla infunnit sig, men jag hoppas på en förlösande effekt när alla ritningarna faller på plats :-)!

I fredags var vi på chokladfestival. Vi hade blivit inbjudna som trogna kunder hos delin i staden. Det kändes riktigt lyxigt att gå runt och botanisera och provsmaka bland utställarna när det inte var så mycket folk. Jag kunde naturligtvis inte hålla fingrarna borta från godsakerna utan kom hem med några kassar med varierat innehåll. Choklad är en stor passion. Min pralinmakerska hade gjort några nya sorter till festivalen med bland annat passionsfrukt och svarta vinbär. De är mycket vackra och framförallt mycket goda. Så en pralin till Er kära läsare. Hoppas att Ni får en fin start på veckan!

Fotografi: Weronica – En mammas dag

10 comments

  1. Chokladfestival låter som en mkt härlig företeelse. Min vecka har inte börjat på topp här härjar magsjukan och jag känner mig som en urvriden trasa.//M

  2. Nu har runt 100 röstat på sin manliga favorit skådis och det återstår 21 dagar kvar till 31 mars då omröstningen avslutas och då kommer det att skrivas om vinnaren. Just nu ser det ut som om Johnny Depp kommer att ta en tung vinst. För er som har en annan favorit kan jag säga att du kan rösta 1 gång varje dag och kan fortfarande påverka slut resultatet!Lycka till att rösta fram din favorit!

  3. Å, chokladfestival lät inte helt fel! Speciellt inte om det förekommer specialerbjudanden, rabatter och special-edition-praliner ;)Tack för en superbra blogg! Jag är inne och läser nästan varje dag även om jag kanske inte tillhör den typiska målgruppen.Hoppas att du också får en bra måndag!Kram från Kajsa

  4. Vilken vacker bild! Choklad är någt av det godaste man kan äta! Vilket elände – är ni sjuka igen! Krya på er! Fram med solen och väck med lössen! Kram!

  5. Minks: Fy! Jag liiiiiiiiider med dig! Vi har haft eländet två gånger denna säsong och det är ju något av det värsta… Hoppas på vår och bättre tider nu! Krya på er!Kajsa: Roligt att du skrev en rad! Alltid kul att “se” trogna läsare här i kommentarerna. Varmt välkommen, även om du har läst länge 😉 Annika: Jag har haft en vända i helgen, men nu börjar det att kännas lite bättre. Med hopp om sol som sagt. Mycket sol och inga baciller! Anna har inga löss – peppar, peppar – men det går löss på skolan och luskamning är beordrad. Det hoppas jag också att vi slipper!Stämningsfullt: Lust var det väl i stället för last 😉 Ja, choklad är ett måste!Stina: Ja, jag kan inte annat än att hålla med :-)Charlotte: Det låter som riktigt bra inspiration det. Det var många år sedan jag var på antikmässan. Jag hoppas att du skriver en rapport sedan!Helena: I mitt rätta element så att säga 🙂 Tack!Helena: Ja, inte helt fel! Du kan ha rätt! Helgens pralinintag får mig nog att känna mig aningen bättre ja 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.