Sommarkänsla

chipie-copy.jpg

Förra året var det mycket tal om de klassiska tygskorna från amerikanska Keds. I år lär det bli franska Chipie som blir skon på allas fötter. De mjuka skorna med en sliten look var stora på 80-talet och återlanseras nu i Sverige. De har redan fått mycket press och mer lär det bli. Och visst ser de sköna ut med den där lilla charmanta hunden där bak. Jag överväger starkt ett k-l-i-c-k.

Många med mig ser fram emot premiären av Sex and the City. Ett signum för Sarah Jessica Parkers Carrie är de corsages som hon bär till sina kläder. I vår och sommar ser modet och inredningen blommor överallt. Om man skall lyckas bära upp en röd ros, så gäller det att hålla de andra delarna i outfiten på en basnivå för att uppnå rätt effekt. Med denna kombination skulle jag nog ge rosen en chans en vågad sommardag på staden :-)!

Klänningen med utställd fodrad kjol och markerad midja som ger femtiotalssiluett kommer från H&M. Den fina väskan i strå som ger omedelbar sommarkänsla kommer från Tine K och finns hos House of Hedda. Rosen från Johnny Loves Rosie finns hos HQ Hair och skorna från Chipie kommer från Have 2 Have (som dessutom har fraktfritt hela mars).

9 comments

  1. Snygga! Jag gillade dem i blått – skorna då!Frågan är om man vågar beställa skor på nätet, men om man mäter noga så borde väl det fungera.

  2. Sommar 🙂 – Härligt!!! Min favoritårstid på många sätt, härligt collage, gillade verkligen blomma, väska och skor. För mig blir nog klänningen svårburen då jag är ganska kort.

  3. Caroline: Skor är alltid klurigt. Jag har lite märkliga fötter också, men vissa skotyper brukar funka typ tygskor. Jag har handlat från Have 2 Have förut och det har förlöpt smidigt. Visst är de charmiga skorna!

    Nilla: Hu ja! Och det grå fortsätter även i dag. Med hopp om sol – snart 🙂

    Helena: Ja, soooommar 🙂 Och gärna lite vår först också! Jag gillar klänningsmodellen, men så är jag lång också. Det kräver nog sin dag att komma undan med en tygros, men en djärv dag när man känner sig oövervinnerlig – då 🙂

  4. Jättefin klänning! Jag vill ha vår och sommar nu! Jag håller på att förgås av den gråa tristessen.

  5. Linnéa: Jag har inte klämt på den i verkligheten, men bilden bådar mycket gott! Jag älskar modellen!Lo: Jag är inne i ett oinspirerat stim just nu, men det går upp och det går ned. Lite sol skulle sannerligen hjälpa till på traven 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.