Hero

Nu kommer den obarmhärtiga vårsolen som alltid värmer mycket skönt, men som alltid får en att känna att de varma vinterkläderna har passerat bäst före för länge sedan. Man ser helt plötsligt den där knappen som inte har suttit på plats under de grå dagarna. Man ser behovet av att putsa de väl ingångna skorna. Och om man har fokuserat på andra saker ett tag, så blir behovet akut. Vad skall jag ha på mig?

Läget kändes ännu mer akut, efter att ha bevistat stadens torg med familjen och tittat på fullblodsproffset Perrelli. Jag skulle ha behövt lite av gnistret från glammam som spred sig utanför den uppbyggda scenen framför Lindex. Det gäller att kunna växla mellan högt och lågt i den branschen – respekt.

bast-och-pest-copy.jpg

Jag har blivit utmanad av Linda att visa bäst och pest i hemmet. Bäst är utan tvekan alla detaljer i vår 20-talsvåning som jag kommer att sakna sedan. Det blir inte samma känsla i ett nybyggt hus. Jag älskar vår serveringsgång med alla skåpen, takrosetterna runt lamporna, fiskbensparketten och portalen med sirliga gulddetaljer. Det blir något helt annat sedan. Framförallt en trädgård! Pestigt är inte svårt att utse denna dag. Jag längtar ihjäl mig efter en husvägg att njuta av vårsolen mot – inte vår balkong som är lika bred som en trätrallsplatta. Gå inte för nära räcket barn! Luta er inte över!  Håll er vid dörren! Pestigt så det förslår när det börjar bli varmt nu. Men andra tider stundar. Halleluja :-)!

Fotografier: Weronica – En mammas dag

Jag utmanar såklart min kompanjon Helena , min vän Anette och en favorit bland byggahus-bloggarna Mamma Mia.

3 comments

  1. Ahh, vad kul att du antog utmaningen!! Jag förstår verkligen dina bäst och pest. Men det är väl meningen att man inte ska ha “allt” här i livet, inte sant?! Det nya huset blir ju toppen!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.