Utvalt: De sötaste askarna

muffinsaskar-copy.jpg

Yes please! Jag kunde då inte motstå dem denna sista dag måndag i mars med viss sommartids-lag i kroppen. Jag siktade askarna i det stora landet i väster i somras och jag kan bara upprepa det jag skrev då. Det är något oemåtståndligt med glaserade amerikanska Cupcakes som gör att man faller. Jag skall ha småplock i mina lackade askar som jag föreställer mig står på rad i köket – eller kanske i badrummet. Illsöta, som Helena skulle ha uttryckt saken :-).

Bilder från Designista.

10 comments

  1. Otroligt söta småskålar!! Passar ju finfint när pysselgurun och mångsysslaren Isabella Smith kör en Cupcake week hela den här vecka 🙂 Man blir helt galet sugen när man ser dem. Det är ju så himla fina. Nästan som urkakor från Disneys alla filmer – så som en kaka ska se ut liksom … //Jellon

  2. Söta – men är det inte lite “tutt”-varning på dem? Eller är det jag som ammar för mycket med vinterbleka behag… :-)(Förlåt om jag förstörde allt nu)

  3. Alla: Visst är de oemåtståndliga 🙂 Görel: Haha! Jag är inte alls i någon tuttfas, så jag fick inte de accossiationerna. Men tolkningen är fri i vanlig ordning 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.