Lång

lang-copy.jpg

Jo visst ser jag att solen skiner i dag. Barnens vårkriterium numero ett är avprickat. Man får ha gympaskor till förskolan på morgonen. Det är stort. Annars är det same, same. Jag skall packa mina väskor i eftermiddag och åka till London för lite vårshopping. Jag hoppas att reservationen på Ritz har fungerat i vanlig ordning och att jag kommer att hinna med utställningen om kinesisk design på Victoria & Albert.

NÄ. Såklart INTE, för här är det verkligen same, same. Jag har fått barnens influensa och ligger i soffan och kollar Herrskap och Tjänstefolk. Det har varit en lång väntan på bacillerna denna vinter, men nu må de ge upp snart. Jag är en vandrade neggis som drar mig för att svara på frågor som – hur är det? Jo, det skall jag tala om för dig. Vi är sjuka – igen. Man kan bli tokig för mindre.

Tisdagstema: Lång

19 comments

 1. Vik hädan alla baciller, nu är det ju vår! Det var en underbar hund-promenad idag på lunchen! Hoppas hoppas detta vackra väder håller i sig och att du kryar på dig fort och lätt!

 2. Sofia: Ja, det måste det ju liksom bli. När det känns så här eländigt, så kan det ju inte bli värre – typ 🙂 Ha en fin dag i solen!Anna: Åh, jag längtar också UT! Jag vill ha energi och gå med snabba steg runt stadens å. Nu måste det vända! Tack!Minks: Eller hur 😉 Tack! Raketfort siktar vi på!

 3. Vad avis jag inte blir! Eller jo, det blir jag, London bara så där. Kul det låter! Hoppas att du kommer ha en härlig tid där. 🙂

 4. Anne: Om det vore så väl ja, då skulle du ha skäl att vara avis. Men det är första april i dag vet du – och humor enligt influensasjuk bitter mamma 😉 En annan gång – och förmodligen i ett annat liv om jag skall bo på The Ritz!

 5. Jag trodde dig ett tag, men som sagt så är jag lättlurad…Håller med, same same här med ungefär samma baciller. Tar det aldrig slut?! Men på något sätt skönt att veta att man inte är ensam om situationen!Krya på dej!

 6. tog ett tag innan jag såg isen, mitt huvud har ställt in sig på vår nu när den äntligen kom så jag tog det för vatten 🙂 Liknande bild finns på mitt tema

 7. Hejsan!Om jag hade haft en egen blog hade mitt inlägg sett likadant ut, sjuka sjuka sjuka. Idag tycker jag riktigt synd om mig själv, sjuk son, hängig höggravid mamma. Men det måste bli bättre snart eller hur.Följer din blog och får massa inspiration så krya på dig, snart är våren här på riktigt.Ulrika

 8. ja, det där minns jag. När barnen var små. Lite bättre nu om än snuvan just slagit till i min egen näsa. Lycko dig som ska åka till London. Bo på Ritz verkar häftigt. Och besöka V & A. Har deras nyhetsbrev men har aldrig varit där. Kanske kan jag ta det i Maj när jag ska till Chelsea!Nu hoppas jag på en piggelininjektion så du kan åka.Kram// Margareta

 9. Hi hi jag trodde dig- tills jag kom till nästa stycke! Ni är verkligen sjuka ofta, det borde väl vända snart 🙂 kram och krya på sig!

 10. Nej fy sjutton nu igen… krya på dig snabbt! Nu är sol och vår i alla fall på väg så snart ska väl bacilluskerna försvinna till hösten åtminstonde.

 11. Hej Weronica! Vad kul att du kom och hälsade på i min blogg! Din blogg är verkligen fantastisk. Vilka fina bilder! Får återkomma när jag har lite mera tid och “lusläsa”!

 12. Alla: Tack för värmande ord! Och det är som sagt första april i dag. Jag har väl aldrig varit i närheten av Ritz ;-)Ulrika: Du vinner – alla gånger! Heja dig med stora magen! KramColonial East: Varmt välkommen hit! Lusläs du när tiden kommer 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.