Zzzzzzzzzz

herrskapochtjanstefolk.jpg 

Nej, nu är det illa. Sängen väntar på en heldäckad mamma. Vi fick våra slutgiltiga ritningar på huset i går – vissa grejer var fel och inte inritade – så jag borde mejla om det, men nej. Inte ens mitt älskade lilla dockhus kan få mig att ta fram de där extra krafterna i dag. Ni får nöja er med ännu ett boxtips. Min trogna läsare Lo rekommenderade Herrskap & Tjänstefolk och nu är jag fast. Visst lite nostalgi, men även en tidlös kvalité som förmår att engagera även i dag. Det finns många boxar till bra priser hos CDON som firar 9-årsjubileum. Ett standardtips är dock att alltid kolla en prisjämförare på nätet när man ger sig in i boxträsket. Det kan skilja massor i pris mellan leverantörerna. Zzzz var det ja. Ha en fin dag!

5 comments

  1. Härligt att du uppskattar herrskap och tjänstefolk. Jag grunnar nu om jag ska satsa på krigets vindar eller Nord och Syd. Krya på dig!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.