Ekoklänning

Japp, influensadeffad och redo att titta lite på kläder igen som passar någon annan än de som drar 116 och 128. Jag har bott i några plagg från H&M:s ekologiska kollektion i vinter. Med tanke på hur mycket jag har använt kläderna, får de anses som väl kontrollerade i kvalitétsaspekten. Jag gör ett nytt försök med en beställning på lite mer ekokläder nu. Jag har tidigare bloggat om några blusar som nu finns på realisation. Jag fastnade även för den mycket bärbara nya klänningen. Vardagschic i all sin enkelhet – möjligen aningen kort för mammabenen – men jag har inte övergett leggingsen. Sen i starten, för att sedan falla hårt. Jag fortsätter nog ett tag till där.

hmklanning-copy.jpg

En enkel klänning med oändliga valmöjligheter i tillbehören. Inspireras av några av mina val!

* Lack är fortfarande helrätt. Om Du dessutom kombinerar det med en klack med detalj, som syns överallt i designkollektionerna, ja då är du i hamn. Mulberry lanserar en liten Bayswater med namnet East West Bayswater, även den i lack.* Caia of Sweden är ett nytt märke för min del. Jag upptäckte dem sedan Unik Design tagit in en del väskor. Jag gillar de hantverksmässigt framställda läderprodukterna och det känns som om man får mycket väska för pengarna i detta fall. De klassiska sandalerna finns hos La Redoute.* Lila och brunt är en het färgkombination för tillfället, bland annat hos Filippa K. Det fungerar även fint att blanda med en av vårens stora accentfärger gult. Den fina korgväskan från Tine K finns hos House of Hedda och de gula ballerinaskorna finns hos La Redoute.* Jag kompletterar gärna min väska från Kragh Rosenberg med ett par klassiska Gunillor från Docksta i sommar. Mormors skor är högsta trend och finns numera i en uppsjö av färger. Snyggt!

Stort tack för alla gratulationer till mina två år i bloggosfären! Vad roligt att Ni vill vara med och vinna min W-box. Det är dessutom så kul att höra av många av er som läser här. Ni ser – det är inte alls farligt att ge sig till känna. Fortsätt gärna med det. Man skall inte underskatta en bloggares behov av kommentarer ;-).

8 comments

  1. Åh, jag skulle vilja kika in och se HMs organic cotton kläder men länken verkar inte funka för mig. Vad är knepet?

  2. Elena: Gå in under HM Dam och där finns det en länk för Organic Cotton. Den nya klänningen finns under Aktuella Kampanjer – Nyheter. Hoppas att Du hittar fram!

  3. så sant….kommentarer uppmuntrar:)Den vita väskan tyckte jag riktigt mycket om….å sen gillar jag ju filippa k´s kollektion….vilket syns i min blogg.kramar

  4. Nilla: Tack! Vad glad jag blir!Leia: Ja, vi lever ju lite på responsen i detta bloggsläkte 😉 Filippa K har alltid fina kollektioner och jag gillar kombon brunt och lila. KramLena: Köpläge om man vill investera i Caia då 🙂

  5. Det var en väldigt fin klänning. *funderar på att köpa….*Jag ger mig gärna till känna men inte så ofta 🙂 läser dock dagligen.Kram från en chokladsugen Louise..appropå ditt nya inlägg ovan..

  6. Louise: Jag har klickat hem den och väntar med spänning på utfallet. Det är alltid lika roligt att få en rad från trogna läsare 🙂 Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.