Hurra!

Jo, visst tarvar denna dag vissa pukor och fanfarer. Jag har befunnit mig i bloggosfären i hela två år. Tiden går fort när man har roligt. Jag började med min egna Living by W på blogg.se. Jag blev snabbt en flitig bloggare som Mamma W, nyförälskad i formen och i skrivandet. Färden gick sedan genom Living by C&W med Cecilia, till en tredje bloggbebis där jag blev Weronica och Living by W igen. I juni slog jag ihop mina påsar med bästa Helena En mammas dag. Det har varit en spännande tid på många plan och jag hoppas och tror på en fortsatt utvecklande framtid.

Men i dag firar vi! Som en gest till Er – kära läsare – kommer jag att förära en av Er med en excellent överraskningsbox med saker som jag tycker mycket om. Det blir hägring, fägring och vardagslyx à la W. Jag utlovar bland annat te från Kusmi, praliner i strut, vårens vackraste bokden ultimata kärlekssagan och en bok för Mammas viktiga tankar. Tanken är att fortsätta att fylla boxen – bara jag kommer utanför husets väggar igen :-).

Vill Du vara med? En bra början är förstås att mingla lite med mig på högtidsdagen. Jag vet att det finns många trogna tysta läsare därute. Hör av er på min födelsedag! Skicka sedan ett mejl (märk med W-box) till mig på weronica@enmammasdag.com. Fjäsk lönar sig såklart, liksom utvecklande kritik. Skämt åsido, skriv precis vad Du själv vill. Det skulle vara roligt att veta vem just Du är och varför Du läser min blogg. Ris och ros mottages tacksamt till mig som kommer att agera enväldig domare gällande W-boxen.

Till sist ett stort tack till Er kära läsare! Utan Er hade denna resa inte varit så givande. Nu kör vi vidare!

signature

45 comments

 1. Grattulerar på tvårsdagen!! Har läst alla dina bloggar till och från men nog aldrig kommenterat förut… Ville i alla fall bara säga att jag gillar din blogg jätte mkt 🙂 Ha en bra dag! /Vicky

 2. Stort grattis! Tänk att det redan har gått två år – bra jobbat. Jag kommer att fortsätta att följa dig på färden. Kram / Lo

 3. Ett stort grattis på två-årsdagen 🙂 och Tack för en väldigt inspirerande blogg och underbara kollage. Ser fram emot fler modekollage :)Keep up the good work.

 4. Gratulerar på bemärkelsedagen! Jag hoppas verkligen att vi får fortsätta njuta av denna underbara blogg i flera år till (oj, vad det lät smörigt – men jag menar varje ord!).

 5. Klang och jubel! Grattis på två-årsdagen, hoppas skaparen av bloggen mår bättre nu och orkar fira dagen!

 6. Grattis på 2-årsdagen! 🙂 Om jag hade en blogg så önskar jag den vore lika intressant, inspirerande och fin som denhär!

 7. Gratulerar på 2-årsdagen! Själv är jag alldeles färsk bloggare, men jag har smygtittat i blogvärlden ett bra tag. Gillar dina fina bilder.

 8. Instämmer med de andra; grattis!! Håller inte alltid med om vad du skriver & tycker, men finner allting intressant. Som en vän; att man ibland tycker olika spelar ingen roll för man gillar varann ändå!Kram

 9. Grattis! Kul att du fortfarande känner att det är givande att blogga- jag tycker (sedan starten kanske?) att du är BÄST!!! kram 🙂

 10. Grattis grattis! Bemärkelsedagar ska firas med pompa och ståt! Har följt dig hela vägen- men inte gjort så mycket väsen av mig! Gillar i alla fall kombon av fina foton, barnprat och inredning.Grattis igen! Du gör ett superjobb! /K

 11. Massor med grattis på 2-årsdagen. Vilken födelsedagsfest med paket och allt. Så spännande. Ha en underbar kalasdag och vi ses snart! 🙂 //Jellon

 12. Hej och grattis till 2 års dagen!Jag är inne varje dag och läser din blogg. Den är mycket inspirerande och fin!Jag är en gotlandsälskare och tar vara på dina tips om den underbara ö!Dina fotografier är så fina och proffsiga, önskar att man kunde fota så bra!Lycka till i fortsättningen!

 13. Stort grattis. Du har verkligen en helt underbar blogg som jag läser och ser fram emot att läsa dagligen. Snygg layout, välkomponerad och mycket trevlig att läsa.

 14. Grattis på 2-årsdagen! Tack för en jättesnygg, trevlig och avkopplande site som i varje fall jag har som belöning sent på kvällen när jag gjort allt jag “måste”! Ser fram emot att få fortsätta läsa i samma stil!/ Åsa

 15. Ett stort stort grattis till dig idag! Och wow, en sån resa du har gjort, med många hållplatser. Den ena bättre än den andra… 🙂 Du är verkligen en av mina stora inspirationskällor här i bloggvärlden, och jag ser fram mot många många år här med dig. Behöver jag nämna att jag längtar efter dina hus-inlägg, som senare kommer från ditt nya arbetsrum. Om jag längtar så är det förmodligen inget mot vad du gör!?!?Kram kram

 16. Grattis på två års dagen! Sen jag hittade din blogg är jag inne varje dag och läser den, om det har kommit något nytt inlägg. Jag tycker jättemycket om din blogg!Kram cissi

 17. Stort grattis! Jag har ju följt dig sedan du startade – tänk att det är två år sedan! Att din blogg hör till mina favoriter vet du ju redan! 😉 Kram!

 18. Grattis på 2-årsdagen! Jag har följt dig från första början, hänförts, förtjusats, inspirerats och ibland irriterats 😉 ,tycker nästan jag känner dig fast vi aldrig har träffats!

 19. Grattis! Jag har följt dig och din blogg från start. Jag måste tyvärr säga att jag tycker att den har blivit sämre på sista tiden. Det var så “stort” inför det senaste sammarbetet, men sedan så hände det liksom ingenting. Fortfarande bara två bloggar. Färre och tristare inlägg på senaste tiden. Med tanke på att du har berättat att bloggen är ditt jobb, så har i alla fall mina förväntningar varit högre. Fast jag fortsätter trots det att titta in här och hoppas att du snart (i mitt tycke) hittar tillbaka till dina ursprungliga upplägg på inläggen./K

 20. Alla: Stort tack för era fina gratulationer! Varje kommentar har gjort mig jätteglad! För er som undrar över framtida satsningar. Det kommer. Det gäller att få ihop liv, teknik, inspiration, investeringar och flera almanackor. Jag tror inte att Ni kommer att bli besvikna. Det blir mer av allt och det kan vara värt att vänta på. Så häng med! Jag är förhoppningsvis ute ur värsta sjukdimman – med massor av nya inlägg framför mig!

 21. Älskar din sida på nätet!!! Har precis flyttat in i vårt alldeles nya hus och det är hur underbart som helst och jag lovar dig du har det bästa framför dig! Tråkigt nog har vi varit utan internet i några dagar och abstinensen är stor! Men nu är jag här igen, en trogen läsare som älskar inredning och enkla saker som förgyller vardagen. Precis sånt som man kan se och läsa om här! Tack för att du finns på nätet och har en sån otroligt inspirerande sida!Bästa hälsningar Pilla

 22. Grattis, grattis! Jag tillhör en av de där som troget läser men som väldigt sällan kommenterar. Kanske måste bli en ändring på det nu. Jag har inte barn själv, så en del av det du skriver kan jag inte känna igen mig i. Det är alla inredningstips, boktips och resten du skriver om som får mig att återkomma igen och igen och igen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *