Det mörka guldet

chokladshoppen-copy.jpg

Jag har kikat inne på Chokladshopen ett tag, men nu har jag skickat i väg min första beställning. Jag har dels handlat till W-boxen (jag tar med glädje emot fler bidrag), dels till mitt eget förråd som börjar bli sorgligt slut. I influensans spår har jag i och för sig noll aptit, men det lär ändra sig inom snar framtid. Mitt skafferi innehåller alltid choklad – ett livselexir så gott som något.

Anledningen till att klicka hos Chokladshopen är framförallt att guldet är billigare, vilket aldrig är en nackdel. Jag har fått dille på Årestrutar (missa inte den nya citrontryffeln) vilka finns här för fyrtiofem riksdaler, istället för femtionio. Portot är föredömligt lågt också. Abret då? För mig är det definitivt att utöva självdisciplin i liknande situationer. När det är lite rabatt framför näsan, är det lätt att klicka hem lite extra för att maximera det intjänande. Jag blir bokstavligt talat som ett barn i en godisaffär. Så note to self – ha kontroll på klickfingrarna :-)!

5 comments

  1. Det både låter och ser högst tilltalande ut. Själv hittade jag någon typ av rättvisemärkt eller “eko”-choklad eller vad det nu var på Duka. Verkade spännande! Mums för chokad säger jag… kram från Linda som nyss tryckt i sig nougatkaka OCH vaniljmunk (visserligen bara halvor, men ändå) från kondiset.

  2. MMmmm choklad är en passion hos mig, gärna mörk med hög chokladhalt men även chokladglass och vanlig fransk nougat. Ska genast kolla in chokladshoppen, tack för tipset!

  3. Stämningsfullt: Ja, man går in i shoppen på egen risk 😉 KramLinda: Har Duka choklad nu också? De kör sannerligen på ett stort koncept numera 🙂 Jag lär mumsa när mitt paket kommer! KramNilla: Varsegod! Ett gyllene tillfälle att shoppa lite billigare choklad. De verkar dessutom ha bra presentservice för sådana tillfällen. Helena: Visst är det något särskilt med choklad. Jag kan inte avvara det för allt i världen 🙂 Hoppas att Du hittade något som Du gillade i shoppen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.