Ketchupeffekt

fagelholkar.jpg

Först händer det ingenting på länge och sedan händer allt på en gång. Det blev ett litet minidrama med vårt byggnadslov förra veckan. Nu har vi godkänt nya ritningar, där det ser ut som en jätte har stått vid huset och tryckt ned taket femtio centimeter. Jag har förvissat mig om att vårt ryggåstak är intakt på övre plan i alla fall och nu hoppas jag att den smidiga husresan åter tar sin början. I dag har vi varit hos banken och undertecknat massor med papper.  Det var bara att skutta ur myskläderna och spela uppklädd dam (med söndersnuten näsa) en liten stund. När jag anlände till bankkontoret upptäckte jag att min väska var alldeles dammig. Det är i vanlig ordning – host – class all the way ;-). Nu har allt snurrat igång i alla fall och det blir mer och mer påtagligt att det kommer att bli något annat än ett dockhus av det hela.

Bild: R.O.O.M:s nyhetsbrev. Jag tycker om sättet som textil och tapet presenteras på här. Inspirerande!

3 comments

  1. Annika: Vi har inte fått något formellt beslut från byggnadsnämnden, men jag antar att det inte skall vara några problem nu. Visst är det en läcker bild! Man blir glad av den!Vicke: Ibland är centimetrarna viktiga 🙂 Vi lär väl stå där som alla andra gör när huset kommer – med kameran i högsta hugg. Så hus lär det nog bli framöver 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.