På vippen

vipp-copy.jpg

Jag har en lista på saker som jag vill ha – någon gång. Nu kan jag bocka av en sak där. Reunion Bad & tvål lockar med 20 % rabatt i sin webshop och då passar jag på att shoppa en Vipp till vårt kommande badrum. En tunna är en tunna, men jag har tyckt om den runda retroformen i massor med år nu. Dessutom skall vår nuvarande inte med i flytten. År av blöjor och annat småbarnsrelaterat har satt sina tydliga outplåneliga doftspår…

So Vipp it is. Man köper ju såklart även hela historien med Maria som behövde en praktisk tunna till sin hårsalong anno 1939 och hennes Holger som fixade ur-vippen till henne. En modern designklassiker som kommer att funka resten av livet.

Jag tillönskar er alla en riktigt fin helg!

7 comments

  1. Åh, grattis! Vilken lycka det är att få något man längtat efter länge. Jag är själv en lycklig ägare till en cremefärgad liten VIPP-vän och är övertygad om att det är en investering som håller länge länge!

  2. Stämningsfullt: Japp, det känns riktigt skoj att snart ha införlivat den i hemmet 🙂 Jag hoppas att Du har haft en fin helg! KramVicke: Ja, det är en riktig designklassiker som förstås förstår att marknadsföra sig väl 🙂 Hoppas att helgen har varit bra!Jes: Ja, den kommer att stå fint i vårt nya badrum sedan 🙂 Hoppas att Din helg har varit bra!Emmie: Ja, det är en stor del av tjusningen -att sukta länge och sedan slå till när det kommer ett bra tillfälle. Jag känner på mig att vi kommer att leva länge med varandra 😉

  3. jag hade turen att snubbla över en högre cremefärgad vipp till priset för en kopp latte för 6-7 år sedan. perfekt i badrummet! stolt ägare!

Leave a Reply

Your email address will not be published.