Fjärilar

karinerikssonetsy.jpg

Äntligen lyckades jag vara ute i tid för att kunna klicka till mig de mycket vackra keramikstenarna med fjärilar som keramikern Karin Eriksson säljer på Etsy. De brukar sälja slut innan man hinner blinka, men denna gång hade jag tur. Jag tycker att de är så fina som dekoration. Jag har köpt både med små och stora fjärilar. Jag har några saker som Eriksson har gjort för Cosas och det är favoriter i hemmet. Nu ser jag även fram emot Karin Erikssons Manos som skall öppna snart och sälja utvalt hantverk från hela världen. Det kan bli riktigt bra det.

Nu har vi städning och storhandling på programmet. Häpp! Ha en fin söndag!

Bild: Karin Eriksson på Etsy.

7 comments

  1. Finfina fjärilar. Min Majken är dock livrädd för dessa flygfän – hur nu det kan komma sig…Ska för övrigt spana in Manos – lät mycket intressant!

  2. Susi: Man kan surfa bort många timmar på Etsy. Det finns otroligt många ting där och en väldig skaparkraft. Sara: Ja, visst är de! Jag ser fram emot att få hem dem!Sofie: Ja, de är så vackra – gillar dem mycket. Anna är inte rädd för mycket, men har en riktig fobi mot getingar och en del andra insekter. Fjärilar går bra – speciellt när de fångas in med håv några sekunder innan de flyger vidare. Jag hoppas på snar öppning för Manos!

  3. Otroligt söta – tycker om fjärilar så dessa måste jag titta närmare på, på Etsys hemsida 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.