Spray

spray-copy.jpg

Min mamma tittar på Rent hus och kommer med små tips till mig. -Såg du Rent hus förra veckan? – Nej. – Det är faktiskt riktigt bra. Har Du kollat den där plastlisten i ert kylskåp? – Nej. Typ. Men nu ser du mamma, finns det visst hopp även för mig. Det tog trettiofem år att inse att jag mår bra av att vara ute och många, långa år innan jag frivilligt satte en städprodukt i köksfönstret och dessutom använde den. Bättre sent än aldrig.

Om man är en förpackningsnörd i min kaliber, så faller man naturligtvis hårt för konceptet med Maison Belle. Om man dessutom har svårt för artificiella WC-ankor och Mr Muscle som mannen envisas med att använda, ja då gillar man såklart eteriska oljor och giftfria ingredienser. I går invigde jag min vårspray, vilket gav städningen lite av en ny dimension. Maken hostade lite över priset, men när han sedan såg mitt idoga sprayande, så var det hela i hamn. Nu pryder flaskan köksfönstret. Så lockar man mig till att uppvisa lite housewife-tendenser. Spray on!

Produkterna finns bland annat hos Cosas och Russinnet.

Fotografi: Weronica – En mammas dag.

5 comments

  1. Visst faller man för Maison Belle. Jag har haft min flaskor ett bra tag nu och ja, inte tänker jag då köpa Mr Muscle igen 😉 För stockholmare kan jag tipsa om att de fina flaskorna (produkterna) finns på Iris på Kungsgatan! (om man ändå går förbi och vill slippa portokostnaderna)tjing//M

  2. Jag hade naturligtvis tänkt lägga några åt sidan för test, men hann inte – det tog slut i ett nafs, så jag har fått beställa hem mer. Och denna gång tänker jag norpa innan jag lägger ut i shoppen 😉 Jag har ju tjuvsniffat och de doftar ju underbart, men jag vill som sagt testa också! Fin bild!

  3. Minks: No more Mr Muscle nej 😉 Anneli: Jag gillar min spray mycket som sagt. Jag hoppas att Cosas tar in några fler produkter i sortimentet!

  4. Det kommer vi säkert att göra lite senare när vi flyttat till större lokaler, nu har vi så trångt att det knappt går in en kartong till. Jag har t o m produkter på mitt skrivbord; Filurerna – de är trevliga arbetskamrater 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.