Art

keepcalmgallery-copy.jpg

Jag har bad karma när det gäller Posten den sista tiden. Saker kommer inte fram som de skall och det har varit allmänt struligt med flera leveranser. Och så blir jag så sur över att betala DYRT porto för typ ingenting. – Skall du skicka som brev eller paket? – Ja, brev blir väl bra. – Ja, men då har du inga garantier för att paketet kommer fram. Nej, man skall alltså förutsätta att det kommer att hända något med försändelsen? Grr!

Det skall tydligen till det brittiska postverket för att saker och ting skall fungera klanderfritt. I måndags beställde jag tryck från Keep Calm Gallery och i dag kunde jag hämta ut dem. Det är det som är så häftigt med nätet. Det finns ett enormt utbud som ligger uppdukat som ett smörgåsbord. Från brittiska öarna till mig på nolltid.

Och jag älskar mina tryck! Jag blev omedelbart förtjust när jag siktade dem för första gången. Hela denna shoppingupplevelse med hög kvalité, ett bonustryck och ilsnabb leverans gör att jag garanterat kommer att hålla utkik på sortimentet där fortsättningsvis. Less is More skall jag sätta upp i vårt sovrum tror jag och te-affischen kommer att hamna i köket. Har ni förslag på lämpliga inramningar? Passepartout? Ram? Vad skulle Ni välja?

Tryck från Keep Calm Gallery.

9 comments

  1. Te-affischen skulle jag sätta i en vit ram med passepartout. Den andra är lite svårare, en ram som syns så lite som möjligt…

  2. Håller med Jennie. Vit ram med passepartout för te-affischen. Den andra skulle jag ramat in i en smal silverfärgad ram, utan passepartout. Lycka till!

  3. Så trevligt och vilken imponerande snabb leverans! Jag har länge sneglat längtansfullt på Keep Calms alster men inte riktigt kommit till skott (eller för den delen ens kunnat bestämma mig 😉 De två du valde är verkligen underbara. Är du nöjd med tryckkvaliteten? Instämmer för övrigt med smile. Hälsningar Emmie

  4. Jennie: Ja, Less is More även när det gäller ramen där känner jag. Tack för tankar!Birgitta: Ja, de är fantastiskt vackra tycker jag. Det blir helt klart något enkelt för att bevara det grafiska uttrycket. Tack!Smile: Stort tack för tankar! Jag klurar vidare!Emmie: Ja, jag har bara gott att säga om dem, så våga dig på en beställning du. Ilsnabb leverans i hårt rör med trycken i svart prasselpapper. Jag är imponerad och kommer garanterat att återvända dit. Jag har fått blodad tand helt klart. Tryckkvalitén upplever jag som mycket hög!

  5. Har velat ha den engelska krigsaffischen ett bra tag – men nu inser jag att sortimentet är betydligt större än vad jag trott. Måste surfa in där och frestas. Vad gäller inramningar skulle jag helst vilja vara utan ram vad gäller den grå – glas med enklast möjliga “klämma-fast-anordning” eller möjligtvis tunntunn vit kantig ram. Te-tavlan skulle jag sätta med en ganska bred passepartout i vtt och med en djup vit ram runt. Så – det var mina tankar en onsdagskväll.

  6. Snyggt! Den där sajten måste undersökas ordentligt!Håller med om Posten, vi använder aldrig dem, inte ens när vid fakturering.Skickar hellrde pfd-fakturor med mail. Posten tror fortfarande de är ett statligt verk när de ber sina kunder att “överklaga” reklamationer. Överklagar gör man nämligen endast till statliga verk. Svart prasselpapper skriver du, det betyder alltså att de måste monteras på något sätt….jag tycker de är så snygga att du borde kunna sätta dem under glas – enbart och inte rama dem.

  7. Affischerna är SÅ snygga! Tack vare ditt tips om var jag kan hitta dem har jag klickat hem en Keep Calm-affisch själv. Tack så jättemycket!!Passepartout är alltid snyggt, resultatet blir ju slående oavsett ram. Lycka till!

  8. Sofie: Ja, en hel tryck-värld öppnar sig och jag faller handlöst! Tack för ramtankar!Anneli: Ja, där finns det många godbitar vill jag lova. Posten ja. Grrrrrrr…. Var är alla avslöjande reportage om brev som försvinner? Jag vill se en blåslampa på Posten nu. Det är ju inte direkt billigt att skicka grejer heller…Ja, om man skall ha trycken som de är så måste de monteras på någon form av styvare platta. Det skulle vara snyggt att bara ha dem så med en klämma som upphängning. Vi får se hur jag gör. Vackra så in i den är de! Tack för tankar!Sandra: Vad roligt att du hittade något som du tyckte om. Jag befinner mig i print-heaven 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.