Blomster

Vi väntar fortfarande på den sista huvudritningen, men nu skall alla detaljer vara klara. Efter en intensiv period med tankar kring huset, har det lugnat ned sig betydligt på den fronten den sista tiden. Jag orkar inte vara lika mycket på hela tiden, utan det behövs perioder av vila ibland. I dag är det dock omöjligt att inte falla in i “tänk när”. Solen strålar. Vi tillbringade förmiddagen i lekparken, runt lunch gastandes på balkongen om att “gå inte för nära räcket” och nu på eftermiddagen är det en annan lekpark på agendan. Detta är pesttiden när det gäller stadsboende med barn. Och då blir det tänk när. Tänk NÄSTA vår, då sitter vi på vår alldeles egna lerplätt och fikar. Halleluja!

Många bloggare har länkat till duktiga stylisten Sofie Anderssons sida. Jag njuter av bilderna och fastnar framförallt för bilden med Krysantemer – tapeten från Svenskt Tenn som det är tänkt att vi skall ha i vårt sovrum. Här är den snyggt stylad med kuddar från Kragh Rosenberg. Jag blir mer och mer övertygad om att det är denna tapet som gäller. Vackert!

Jag hoppas att solen skiner även på Er denna söndag!

Bild av Sofie Andersson.

11 comments

  1. oahhho!!! Vilken helt underbar tapet! Den kändes som jag, säkert mycket beroende på allt det blåa i bilden.Härligt med nedräkning, så att säga, till nästa säsong!

  2. Helena: Jag tycker att den är så vacker och att den kommer att fungera utmärkt i sovrummet – mycket för den vilsamma blå nyansen. Jo, de soliga dagarna i lägenhet är räknade 🙂

  3. Åh, tack för det underbara länktipset! Fin sida hon verkar ha! Tapeten ser verkligen härlig ut, varm och trygg.Lisa

  4. Julia: Haha! Jag kan tänka mig att det aldrig tar slut. Just nu känns det som en slutpunkt att flytta in i det nya huset, men det är ju då det börjar – typ 🙂 Ha en fin vecka!

    Linda: Ja, jag gillar den mycket och tror att jag kommer att trivas med att ligga och räkna blommor ljusa sommarkvällar 😉

    Lisa: Ja, det är en mycket begåvad stylist. Det finns otaliga bilder att njuta av där. Varm och trygg – ja det ligger något i det 🙂

  5. Den är så himmla fin, den där tapeten. Jag såg den i ett tv-program i går, och kände att det där är precis i min stil. Läcker och tidlös samtidigt.

  6. Görel: Det finns väl inga korkade frågor eller 😉 Jag har tänkt att köra tapeten i hela rummet ja. Jag är ute efter effekten av något helt annat – en vuxen reträttplats mitt i allt vitt gemensamt och då skall blommorna få breda ut sig ordentligt också 🙂 Jag gillar att det blir mycket där.Kristina: Man skall låta sådana här saker växa fram och ta lite tid. Jag har klurat i många år och nu är det dags att slå till 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.