Kvällssol

rosmedvas-copy.jpg

Tenn är ett material på stark frammarsch på trendbarometern. Det har varit mycket blanka material ett tag nu. Jag har varit förtjust i tenn länge, inte minst tingen härifrån. Vi har några mindre föremål i hemmet från den anrika firman.

I veckan hittade jag en vacker tennvas på Myrorna. Den har en fin patina som jag tycker mycket om. Om det är något som går att fynda second hand, så är det just tenn. Det är lågt prissatt – jag betalade fyrtio riksdaler för min vas – om det inte kommer från Svenskt Tenn förstås. Just nu är vasen fylld med nitton rosor från torget. En helgfägnad så god som någon.

Jag tillönskar Er alla en riktigt fin helg!

Fotografi: Weronica – En mammas dag

9 comments

  1. Vacker bild!! Jag hörde, tror det var på Antikrundan, att det finns föremål som är märkta med svenskt tenn, som inte är från SVENSKT TENN, utan helt enkelt är svenskt tenn… Hihihihi Du förstår säkert vad jag menar. Men lurad kan man bli, Vi har nån tenngrej med märkning men nu vet jag ju inte om den är från Svenskt Tenn eller endast är svenskt tenn 🙂 Ha en mysig helg!

  2. Annika: Tack! Ha en fin helg Du med!

    Linda: Jo, det kör de hårt med på Tradera. Det mesta tennet är märkt just Svenskt Tenn eftersom det mycket riktigt är tenn från Sverige 🙂 Ting från firman Svenskt Tenn har en speciell stämpel. Hoppas att även din helg blir bra!

  3. Tenn är tidlöst och har en fantastisk yta. Jag håller verkligen med om att det är fyndlägen på tenn just nu. Man kanske skulle bunkra upp lite inför nästa trend 🙂

  4. Helena: Tack! Hoppas att Din helg har varit bra! KramFrida: Vi har härlig sol här i dag! Tack!Broarne: Ja, det är bra att ligga lite innan alla andra när man spanar loppisfynd 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.