Vårklädd

varskoed-copy.jpg

Jag må ha haft otur med posten den sista tiden, men i dag blev det jackpot. Jag har svårt att hitta skor med mina märkliga fötter. Det var således något av en chansning att shoppa skor från Ellos. I dag hämtade jag mina ballerinas och de sitter som ett smäck. Det är lycka det!

I dag lyfter jag fram en riktig klassiker i min garderob – skjortklänningen. Modellen passar många och är en bra basklänning som kan användas i olika sammanhang. Den svarta klänningen kommer från Lindex. Jag gillar den lilla extra detaljen i puffärmen. Snyggt!

1. Jag blir mer och mer sugen på en corsage från Johnny Loves Rosie. Här syns en färgstark Dahlia som lyser upp vilken svart klänning som helst.2. Mitt förråd av vårjackor är i princip obefintligt. I brist på trench med rutigt foder, sneglar jag mot kort gabardinkappa från La Redoute. Snygg!3. Mina nya ballerinas från Hush Puppies och Ellos.4. Vackert armband från Hermès.5. En av de snyggaste väskorna som jag har sett på länge – fina detaljer i en ljusgrå nyans hos In Wear.

Och solen fortsätter att skina. Hoppas att Ni har en fin mitt-i-veckan-dag!

9 comments

  1. ja en skjortklänning är super att ha! Hade en för några år sen som jag verkligen använde tills den nästan föll av kroppen;-)måste genast inhandla en!Annelie

  2. Tribute till dig och din fina blogg på min sida, som jag avslutar. Väldigt snygga ballerinas! Klänningen gillas med!Lisa F

  3. Stilig outfit – jag gillar den stilen. Klackaskor är inget för mig och kavaj tar jag bara på om jag verkligen måste. Och som du skriver, så sitter en skjortklänning bra på många!Det är inte så dumt med en corsage. Har funderat på att göra en egen corsage i filt och pärlor.Ha en fin torsdag!

  4. Anneli: Jag har en svart trotjänare i garderoben, men det gäller att slå till när man hittar en fin modell!Lisa: Men slutar du? Vad synd! Jag hoppas att Du fortsätter att titta in här hos mig i alla fall. Tribut? Måste kolla :-)Frida: Ja, den där väskan är riktigt fin. Jag har inte sett den IRL, men det är riktigt läder. Jag bär också på en svart Bayswater ;-)Caroline: Nej, några klackaskor blir det sällan för min del heller 🙂 De nya ballerinaskorna är som tofflor att gå i. Det gillar jag! En egen corsage låter fint tycker jag. Hoppas att även Du har en fin torsdag!

  5. Har också sneglat på den där kappan från La Redoute, men den stora frågan är hur den beiga nyansen ter sig mot den bleka övervintrade hyn? Det är svårt det där med att beställa, men ack så bekvämt!

  6. Jennie: Jo, det är alltid nackdelen med beige. Det är bara att ta på sig ett glatt leende och glömma blekheten 😉 Jag är ju en nätshoppare av rang och köper det mesta den vägen. Visst får man skicka tillbaka en del, men fördelen med de stora kedjorna är ju att det är smidigt med returer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.