Rutig

brudslojaed.jpg

Jag tycker ofta att det enkla är det vackra. Jag har börjat att köpa blommor på torget när jag har lämnat barnen på torsdagsmorgonen. Det är trevligt att gå och botanisera precis när de plockar upp buketterna. I dag hittade jag inte något speciellt, men lite brudslöja fick följa med hem. Den används oftast som utfyllnad i buketter, men är vackrast som solitär tycker jag. Jag fotograferade tillsammans med min tennvas och en klassisk linnehandduk från Klässbol som hänger i köket. Less is more.

Ellas torsdag är rutig.

9 comments

  1. Håller med, brudslöja är vacker i sig men kan lätt bli trist när den “ska fylla upp”, tycker oxå den är fin om den binds in för att ge kontrast till “tyngre” blommor. Fint foto!

  2. Camilla: Tack! Ha en fin dag!Mia: Vad roligt att Du gillar! Varmt välkommen!Helena: Ombytlig är jag i dag, för nu blev det en liten annan vinkling på fotografiet 🙂 Men samma brudslöja! Ja, det blir lätt slentrian med brudslöja som stoppas in i rosbuketter. De pryder säkerligen sin plats i rätt sammanhang och är även vackra för sig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.