Vinnaren av W-boxen

w-boxed-copy.jpg

Det har varit ett nästintill omöjligt uppdrag att utse vinnaren av min W-box. Jag vill tacka alla Er som har mejlat till mig med anledning av min tvåårsdag i bloggosfären. Jag har fått en välbehövlig inspirationskick av Era mejl och det hoppas jag märks här på sidan. Det mest värdefulla med tävlingen för min del var att jag fick ansikten på en hel del av Er som läser här varje dag. Det känns trevligt att veta att man skriver för någon. Stort tack skall Ni ha!

Vinnaren av W-boxen, som innehåller det på bilden plus lite bonussaker, är min trogna läsare Helena T. Ett paket laddat med mest till mamma och lite till små händer är snart på väg till dig. Jag kommer även att skicka ett fint extrapaket till en annan trogen läsare Lo. Det blir bland annat systrarna Jisland, ett urfint tryck från Keep Calm Gallery med Live with art och lite annat smått och gott. Stort grattis Helena och Lo!

8 comments

  1. Jag tror inte att det är sant???!! TUSEN TACK från en glad läsare! Jag blir sååå glad, tror aldrig jag vunnit något någon gång förr. Och så ska jag få ett paket med sådant som jag bara VET att jag kommer att tycka om, det är så kul! TACK kram Helena T 🙂 🙂 🙂 Ps. Sötnosen gillar meningen om små händer.

  2. Hej!Detta hör inte till ämnet, men jag ville bara tacka igen för tipset om Hush Puppies ballerinorna du bloggade om för ett tag sedan. Jag fick dem idag på posten och de är perfekta! Verkligen otroligt mjuka och sköna, tror inte jag behöver vara rädd för skavsår (som så ofta annars med den typen av skor). Tack igen och ha en bra kväll! /Vera

  3. Helena: :-)Vera: Vad roligt! Jag tyckte också att de var alldeles perfekta som sagt och jag har mycket märkliga fötter 🙂 Kul! Ha en fin torsdag!

  4. Hej!Grattis Helena T! Så härligt att “se” nån så glad.Du skriver så fint, Weronica! Jag blir lika glad jag!/Sofia

  5. Hej Weronica!Hjälp vilken överraskning – vad jag blir glad! Just nu är jag i Lund på historikerkonferens och snabbloggar in på ett internetcafé. Eftersom jag är smått beroende av din blogg kunde jag inte låta bli att surfa in även där och så möts jag av detta! Stort tack!

  6. Jennie: :-)Lo: Precis! Det är sådana hängivna läsare som skall belönas 😉 Hoppas att det är vårvarmt i Lund och att solen skiner på dig mellan föredragen. Jag behöver Din adress sedan också. Ha en fin helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.